mainos_1077

Runko ja rakennustuotteet (ikkunat, lasituotteet)

Uusi vähähiilinen lasi Pilkington Mirai™

artikkelikuva: Uusi vähähiilinen lasi Pilkington Mirai™

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy, osa NSG-konsernia, lanseerasi uuden Pilkington Mirai™ -lasituoteperheen, joka tuotetaan 50 % pienemmillä hiilidioksidipäästöillä kuin tavallinen floatlasi.

Vaihtoehtoisten polttoaineiden, korkean kierrätyslasipitoisuuden ja vihreän sähkön yhdistelmällä tuotettu Pilkington Mirai™ on markkinoiden vähiten hiilipäästöinen tuote. Se tarjoaa vaihtoehdon tavalliselle float-lasille ilman eroa suorituskyvyssä, laadussa tai ulkonäössä. Nimi "Mirai" on japania ja tarkoittaa tulevaisuutta.

Pilkington Mirai™ on saatavilla 4, 6 ja 8 mm paksuuksina sekä pinnoitettuna että laminoituna. Sitä voidaan yhdistää muihin Pilkington-laseihin, kuten alhaisen emissiviteetin ja auringonsuojapinnoitteiden sekä akustisten kalvojen kanssa. Tämä mahdollistaa rakennusten omistajille ja suunnittelijoille mahdollisuuden vähentää hiilidioksidipäästöjä ja täyttää rakentamismääräykset. Teknologisen kehityksen ja yhteistyön avulla voimme tarjota uusia ratkaisuja kohti hiilineutraaliutta.

Yhtiöllämme on ympäristötuoteselosteet (EPD) lasituotteelle, jotta rakennussuunnittelijat saavat paremman käsityksen hiilijalanjäljestä. Tavoitteena on auttaa rakentajia ja kiinteistöjen omistajia saavuttamaan vuosien 2030 ja 2050 hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet.

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG Group on sitoutunut ilmastonmuutoksen torjumiseen ja pyrkii vähentämään päästöjään 30 % vuoteen 2030 mennessä vuoden 2018 tasosta. Lisäksi yhtiö tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2050 mennessä ja edistää kestäviä toimitusketjuja sekä hankintatoiminnan kestävyyttä.

Pilkington Mirai™ edustaa lasiteollisuuden edistymistä hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä ilman lasin suorituskyvyn tai esteettisten ominaisuuksien heikkenemistä. Uusi tuotteemme heijastaa yhtiön sitoutumista ympäristönsuojeluun ja pyrkimystä tarjota kestävämpiä vaihtoehtoja rakennusteollisuudelle.

Lue lisää Mirai ™ -laseista täältä >>

Pilkington ja kestävä kehitys!

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »