mainos_1008

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Yrityksen wc-tilat kertovat arvostuksesta

artikkelikuva: Yrityksen wc-tilat kertovat arvostuksesta

Suunnittelemon toimitusjohtaja Milla Lindroosin ja sisustusarkkitehti Linda Sirkkusen mukaan wc-tila voi olla miten kaunis tahansa – mutta jos se on epäsiisti, käyttäjät huomaavat vain sotkun.

Yritysten wc-tilojen suunnittelussa toimivuus ja esteettisyys kulkevat käsi kädessä – sekä wc-tilassa asioivien että siitä huolehtivien näkökulmasta. Siistiä pitää olla aina, vaikka siivous tapahtuisi vain kerran tai kaksi viikossa.

Varusteiden tulee olla helposti huollettavia, hyvin toimivia ja oikein sijoiteltuja. Käsipaperit osuvat paremmin roskakoriin, kun se löytyy läheltä paperiannostelijaa. Saippua-annostelija ei saa valutella lattialle.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA

Yleensä pehmopaperien lisääminen ei kuulu työntekijöiden tehtäviin. Niinpä annostelijat ja roskakorit tulee mitoittaa niin, että paperit riittävät siivouksesta seuraavaan ja käytetyt paperit mahtuvat roskakoriin. Wc-tilojen siisteyden ylläpitäjänä Katrin-roskakori on ehdoton valinta.

”Suorakaiteen muotoisena se sopii pieneenkin tilaan, mutta on kuitenkin tilavuudeltaan suuri”, Lindroos toteaa.

Henkilöstö mukana suunnittelussa

Tampereella on valmistunut vastikään GO21-toimistokortteli, jossa Suunnittelemon käsialaa pääsee ihailemaan Jatkeen, Hoforen sekä Aitoleivän tiloissa. Korttelihankkeen on toteuttanut Jatke Pirkanmaa yhdessä sijoittajakumppani A. Ahlström Kiinteistöjen kanssa. Korttelissa sijaitsee myös pörssiyhtiö Goforen valoisa ja viihtyisä pääkonttori.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA
Kätevä ja tilava Katrin-roskakori on ehdoton valinta wc-tilojen siisteyden ylläpitäjäksi.

Henkilöstö oli Goforen tilojen suunnittelussa poikkeuksellisen suuressa roolissa. Yritys selvitti työntekijöidensä toiveita ja näkemyksiä palvelumuotoilun eri keinojen avulla. Tavoitteena oli toteuttaa luovan työn keskus, joka mahdollistaa hybridityön uudet muodot.

Vaikka wc-tilat muodostavat neliöiltään pienen osan tiloista, niiden suunnitteluun pitää kiinnittää paljon huomiota.

Käyttäjämäärä, varustelu, puhtaanapito, esteettömyys, valaistus, vastuullisuus – siinä vain osa suunnitteluun vaikuttavista tekijöistä.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA
GO21-toimistokorttelin kolme kohdetta ovat Suunnittelemon Milla Lindroosille ja Linda Sirkkuselle mielenkiintoinen ja merkityksellinen työkohde.

Goforen pääkonttorissa on paljon yksilöllisiä wc-tiloja, joista jokainen on pohdittu erikseen. Eriörivistöt on unohdettu.

”Erilliset wc:t vievät enemmän tilaa ja ovat kalliimpia toteuttaa. Ne kertovat siitä, että työnantaja arvostaa työntekijöitään ja kunnioittaa näiden yksityisyyden tarpeita”, Sirkkunen toteaa.

”Katrin-annostelijoiden soveltuvuutta ei tarvitse erikseen miettiä.

Helppo valita Katrin-annostelijat

Wc-tilat ovat yksityisyyden saareke keskellä brändättyjä pintoja ja jaettuja tiloja. Niiden ilmeen tulee kestää myös vuokralaisen vaihtuessa.

Suunnittelemon asiantuntijoiden mielestä Katrin-annostelijat eri värivaihtoehtoineen ovat varma valinta.

”Katrin-annostelijat ovat universaaleja. Niiden soveltuvuutta ei tarvitse erikseen miettiä. Ne ovat kestäviä, helposti huollettavia ja jokaisen urakoitsijan helposti hankittavissa omilta luottotoimittajiltaan. Myös täydennettävien tuotteiden jälleenmyynti toimii hyvin”, Lindroos listaa hyötyjä.

Lue lisää Katrinin tuotteista täältä >>>

Tutustu Suunnittelemoon täällä >>>

CTA

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »