mainos_1086

Kalusteet ja varusteet (vihersisustus)

Vihersisustus kukoistamaan viherkasvihuollolla

artikkelikuva: Vihersisustus kukoistamaan viherkasvihuollolla

Vihersisustus on investointi hyvinvointiin ja viihtyisyyteen. Kasvit vaativat yksilöllistä ja asiantuntevaa huolenpitoa, jotta vihersisustus säilyy näyttävänä ja kasvit voivat hyvin. Viherkasvien huoltopalvelun avulla pidät huolta investoinnistasi ja varmistat, että kasvit kukoistavat.

Kasvi on elävä sisustuselementti, jonka hoitaminen ja huoltaminen vaatii aikaa ja osaamista. Vihersisustus Luwasan huoltopalvelu tarjoaa kasveille niiden ansaitsemaa yksilöllistä huolenpitoa.

”Huoltopalvelu sisältää kaiken, mitä kasvit tarvitsevat. Ammattilaisen tekemän huollon ja kunnossapidon avulla kasvi voi hyvin ja sen elinkaari pitenee. Nykypäivänä vihersisustusta arvostetaan sisustuskokonaisuuden osana. Asiakkaat näkevät vihersisustuksen investointina, josta kannattaa pitää huolta”, sanoo Vihersisustus Luwasan toimitusjohtaja Outi Nieminen.

Vihersisustus Luwasa Oy

Vihersisustus Luwasan vesiviljellyt kasvi-istutukset huolletaan kerran kuukaudessa. Vesiviljely on allergiaystävällinen kasvatusmenetelmä: Luwasan mullattomat viherkasvi-istutukset perustuvat raikkaan veden ja kevytsoran yhdistelmään.

Viherkasvien huoltosopimusta tehtäessä kohteeseen nimetään Luwasalta viherkasvien huoltotiimi ja asiakasyrityksestä yhteyshenkilö, jotta yhteydenpito on sujuvaa ja mahdollisiin ongelmiin voidaan reagoida nopeasti. Tyytyväisyys Luwasan huoltopalveluun näkyy pitkinä asiakassuhteina.

”Olemme saaneet hyvää palautetta viherkasvihuollon toimintamallistamme, jota olemme kehittäneet asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tuttuun viherkasvihuoltajaan on helppoa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, ja pitkissä asiakassuhteissa kohteeseen nimetyt viherkasvihuoltajat oppivat tuntemaan henkilökohtaisesti kasvit yksilöinä”, kertoo Nieminen.

Vihersisustus Luwasa Oy

Yksilöllistä huoltoa tutuille kasveille

Puutarhuri Heidi Kovanen on työskennellyt viisi vuotta viherkasvihuoltajana Vihersisustus Luwasalla. Viherkasvihuoltajan työ on itsenäistä ja sisältää asiakaskohtaamisia asiakkaiden tiloissa. Kovanen nauttii työssään siitä, että voi vaikuttaa työympäristöjen viihtyisyyteen asiakasyrityksissä.

”Viherkasvihuoltajan työssä palkitsevinta on saada kasvit kukoistamaan. Pitkissä asiakassuhteissa sekä kasvit että asiakkaat tulevat tutuiksi. Tuttuja kasviyksilöitä osaa hoitaa yksilöllisesti niiden vaatimalla tavalla. Kasvista näkee heti mitä se kaipaa: vettä, ravinteita vai enemmän tai vähemmän valoa”, kertoo Kovanen.

Vihersisustus Luwasa Oy

Viherkasvien huollon yhteydessä tarkkaillaan, näkyykö kasveissa merkkejä kasvituholaisista. Kokenut viherkasvihuoltaja havaitsee huonovointisuuden jo varhaisessa vaiheessa, jolloin kasvi voidaan hoitaa nopeasti kuntoon ja estää kasvituholaisten leviäminen.

”Kastelun ja lannoittamisen lisäksi kasveja tuetaan, poistetaan keltaiset tai kuivuneet lehdet ja tarpeen mukaan leikataan. Osa kasvilajeista ja -yksilöistä vaatii säännöllistä leikkaamista, osa leikataan keväisin uuden kasvukauden aluksi”, Kovanen sanoo.

Vihersisustus Luwasa Oy

Huoltotiimi kirjaa ylös havaintoja kasveista, jotta niitä voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Samankin lajin yksilöt saattavat vaatia eri määrän vettä tai ravinteita, ja myös sijainti tiloissa saattaa vaikuttaa huolenpitotarpeisiin.

”Huoltopalvelun avulla asiakas voi nauttia kasveista ilman huolta”, Kovanen sanoo.

Lue lisää vihersisustusratkaisuista ja huoltopalvelusta osoitteessa: www.vihersisustus.fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »