mainos_1008

Sisäpinnat ja tilaosat (lattiat ja päällysteet)

Saumaton, kestävä ja esteettinen

artikkelikuva: Saumaton, kestävä ja esteettinen

Flowcrete on yksi Euroopan johtavista lattiapinnoitteiden kehittäjistä ja valmistajista. Flowcrete-pinnoitusjärjestelmät on kehitetty vaativiin ympäristöihin, joissa pinnoitteelta vaaditaan kulutus- ja kemikaalienkestoa sekä helppoa puhtaana pidettävyyttä ja hygieenisyyttä.

Useiden toimialojen, kuten teollisuuden, terveydenhuollon, oppilaitosten ja vähittäiskaupan olosuhteet asettavat korkeat vaatimukset lattioille. Flowcrete-lattiajärjestelmät on suunniteltu näitä vaatimuksia silmällä pitäen. Flowcrete on yksi Tremco Construction Products Group tuotemerkeistä, joka tuo tullessaan kattavan valikoiman lattiapinnoitejärjestelmiä tutun Tremco NM100 -pinnoitejärjestelmän rinnalle.

”Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelun. Kansainvälisenä yrityksenä meillä on pitkä kokemus lattiajärjestelmistä, ja onkin ollut upeaa tuoda Flowcreten laadukkaat tuotteet myös kotimaan myyntiorganisaatiomme tuoteportfolioon”, sanoo Tremco CPG Finlandin avainasiakaspäällikkö Mia Tamlander-Lahti.

Kestävää ja kaunista yli 50 vuoden kokemuksella

Flowcrete tarjoaa yli 50 vuoden kokemuksella laajan valikoiman lattiapinnoitteita sekä lattiapinnoitusjärjestelmiä, jotka mukautuvat erilaisiin käyttökohteisiin. Valikoima koostuu laadukkaista epoksi- ja polyuretaanijärjestelmistä, joihin lukeutuvat muun muassa Flowshield Acoustic, Peran ESD SL sekä Flowfresh HACCP-sertifioidut Polygiene® antibakteerisesti tehostetut sementtipohjaiset polyuretaanijärjestelmät.

CTA

Monipuoliset Flowshield-järjestelmät ovat erinomainen valinta julkisiin rakennuksiin ja kaupallisiin tiloihin. Laajaan tuoteperheeseen lukeutuva uusi Flowshield Acoustic -järjestelmä tarjoaa kestävän lattian, jonka ominaisuuksia ovat mm. askeläänieristävyys 16dB sekä helppo puhdistettavuus.

Terrazzo Mondéco taas vie estetiikan uudelle tasolle kestävyydestä tinkimättä. Lattiaa voidaan käyttää tauluna, jolle luodaan mittatilaustyönä tehtyjä taideteoksia. Laajan värivalikoiman lisäksi Mondéco lattioissa on kiviaggregaatteja, kuten helmiäistä, marmoria, kristallilasia ja metallihiukkasia, joilla saavutetaan hohtava lopputulos.

”Flowcrete valikoimasta löytyvät myös alhaisen VOC-pitoisuuden M1-päästöluokitellut lattiajärjestelmät”, Tamlander-Lahti kertoo. Tämä mahdollistaa kohteen suunnittelun sisäilman laadusta tinkimättä.

Tremco CPG Finland Oy

Monipuoliset ominaisuudet estetiikkaa unohtamatta

Flowcrete-lattiaa luodessa vain mielikuvitus on rajana. Flowcrete-pinnoitteiden laajasta värivalikoimasta löytyy erilaisiin sisustustyyleihin ja tunnelmiin sopivia sävyjä, ja pintakäsittelyt tuovat lukemattomia vaihtoehtoja lattian ennennäkemättömään estetiikkaan.

Flowcrete-polyuretaanilattiajärjestelmät ja -pinnoitteet ovat joustavuutensa ansiosta miellyttäviä jalan alla sekä soveltuvat samoin kuin Flowcrete-epoksilattiajärjestelmät ja -pinnoitteet, myös raskaan liikenteen lattioille. Sekä epoksi- että polyuretaanipinnoitteet ovat saumattomia, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon tiloihin, joissa puhtaus on tärkeää: likaa ja pölyä ei kerry saumoihin, eivätkä vesi tai kemikaalit pääse saumoista vahingoittamaan pinnoitteen alla olevia kerroksia.

Tremco CPG Finland Oy

Flowcrete-lattiapinnoitteiden ja -lattianpinnoitusjärjestelmien monipuoliset ominaisuudet ja Flowcreten pitkä kokemus alalla varmistavat, että lattia mukautuu kohteen kaikkiin tarpeisiin kulutus- ja kemikaalienkestävyydestä puhtaana pidettävyyteen, hygieenisyyteen ja askeläänieristävyyteen, unohtamatta sisäilman laatua.

Flowcrete – for the world at your feet.

Tutustu Tremco CPG Finlandin tarjoamiin lattiaratkaisuihin ja muihin tuotteisiin osoitteessa: www.tremcocpg.eu

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »