mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (asuintilat, kylpyhuone, saniteettitilat, opetuksen, kasvatuksen tilat)

Luo turvallinen ja ergonominen kylpyhuone päiväkotiin

artikkelikuva: Luo turvallinen ja ergonominen kylpyhuone päiväkotiin

Patentoitu Babystanderi®-suihkuallas on innovatiivinen ratkaisu lapsen peseytymiseen. Tämä päiväkotien ergonomiaa parantava innovaatio on saanut hyvää palautetta varhaiskasvattajien keskuudessa.

Babystanderin tavallisia sijoituspaikkoja ovat kylpyhuoneet ja kuraeteiset. Lapsi avustetaan suihkualtaaseen, minkä ansiosta hoitajan ei tarvitse kannatella lasta tai työskennellä kumarassa, vaan lapsi voi seisoa altaassa pitäen itse kiinni. Tämä vähentää hoitajan kuormitusta ja parantaa ergonomiaa. Altaassa peseminen pienentää myös liukastumisriskiä, kun lapsi ei seiso vapaalla ja liukkaalla lattialla. Tuote on erittäin vakaa suihkualtaan pohjassa olevan erillisen säiliön ansiosta, joka täytetään vedellä tai hiekalla.

Hani-Tuote Oy

Suihkuallas soveltuu monenlaisiin tiloihin, kuten päivähoitopaikkoihin, kylpyhuoneisiin ja uimahalleihin. Se tarjoaa lapselle mukavan ja turvallisen peseytymisympäristön, lisäten lapsen yksityisyyttä. Vedellä täytetyssä altaassa lapsi voi myös istua, kylpeä ja leikkiä vedessä. Tuotetta voidaan käyttää myös apuvälineenä lapsen pukemisessa ja riisumisessa tai eteistiloissa kurapesuun. Pyöreä muotoilu tekee siitä miellyttävän sekä lapselle että hoitajalle. Kotimaassa valmistetulle tuotteelle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Se on kehitetty ja valmistettu eurooppalaisten harmonisoitujen standardien mukaisesti.

Hani-Tuote Oy

”Tuote on syntynyt alun perin omassa lastenhoitotyössäni havaitsemieni ongelmien ratkaisijaksi”, kertoo tuotteen kehittäjä Seija Hasunen, joka luopui eläköitymisen myötä tuotteen liiketoiminnasta helmikuussa ja tuotteen myynnistä vastaa nyt Hani-Tuote Oy.

”Olemme pitkään nähneet tässä tuotteessa potentiaalia, ja mahdollisuuden avauduttua oli ilo tarttua tähän tilaisuuteen ja päästä liittämään Babystanderi osaksi Hani-Tuote Oy:n tuoteportfoliota”, sanoo Pasi Huumarsalo Hani-Tuote Oy:stä.

Tutustu lisää: www.babystanderi.fi

Hani-Tuote Oy

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

LUE MYÖS

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »