mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)
Projektiesittelyt (kohteessa mukana)

Puu näkyy Metsä Groupin uusissa toimitiloissa

artikkelikuva: Puu näkyy Metsä Groupin uusissa toimitiloissa

Metsä Groupin Tampereen toimitilojen tilasuunnittelussa panostettiin toiminnallisuuteen, viihtyisyyteen ja muuntojoustavuuteen. Tilojen sisustuksessa käytetään puuta innovatiivisilla tavoilla. Toimivat ja viihtyisät toimitilat houkuttelevat henkilöstön toimistolle ja lisäävät uusien osaajien kiinnostusta Metsä Groupia kohtaan työnantajana.

Metsä Groupin toimitilat Tampereen Hatanpäällä kokoavat yhteen henkilöstöä eri liiketoiminta-alueilta ja konsernipalveluista. Tiloissa työskentelee yli 80 Metsä Forestin puukaupan ja metsänhoidon osaajaa, Metsä Tissuen myynnin ja markkinoinnin ammattilaista sekä HR-, IT- ja taloushallinnon taitajia.

”Saimme Tampereelle uudet, toimivat tilat kaikille, joiden työtehtävät eivät edellytä sijaintia tuotantolaitoksen yhteydessä. Vastaisuudessa Tampere voi toimia vaihtoehtona Espoon pääkonttorille, kun rekrytoimme uusia osaajia. Vetovoimaisella alueella asiantuntijoita on hyvin saatavilla”, kertoo Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi.

Tilasuunnittelussa hyödynnettiin Metsä Groupin toimistokonseptia. Lähtökohtana oli toiminnallinen avotoimisto, jossa on hiljaisen työskentelyn tila, hillityn keskustelun salliva alue ja äänieristettyjä yhden hengen huoneita, joissa puhelut ja Teams-tapaamiset voi hoitaa häiriöittä. Suunnittelussa otettiin huomioon muuntojoustavuus, jotta tilat mukautuvat Metsä Groupin tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA

Sisustuksessa käytetään puuta innovatiivisesti

Toimitilojen sisustuksessa panostettiin monipuoliseen puun käyttöön. Puurimoista rakennetut pinnat ja aulan näyttävä, aaltoileva puureliefi kutsuvat henkilöstöä ja vierailijoita astumaan sisään, ja henkilöstön taukotilaa elävöittää viidestä eri puulajista koostettu sävykäs seinäpinta.

Sisustuksessa käytetään puuta myös innovatiivisilla tavoilla. Wc-tiloihin valittiin kotimaisia, vastuullisia tuotteita: Woodion vedenkestävät, puukomposiitista valmistetut harmaasävyiset pesualtaat luovat tyylikkään vaikutelman, jota täydennetään mustilla kierrätysmuovista valmistetuilla Katrin-annostelijoilla.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA

Vuonna 2016 perustettu Woodio Oy on Metsä Springin portfolioyhtiö, joka kehittää kestäviä biokomposiittivaihtoehtoja kivi- ja keramiikkatuotteille. Woodion design-palkittuun tuoteportfolioon kuuluu pesualtaan lisäksi wc-istuin, kylpyamme ja paneelimuotoisia tuotteita.

Woodio®-materiaalin raaka-aineina käytetään hartseja ja puuhaketta, joita syntyy Metsä Groupin teollisina sivuvirtoina. Woodion arvion mukaan Woodio®-materiaalista valmistetun pesualtaan hiilijalanjälki on noin 80 prosenttia pienempi kuin vastaavanlaisen keraamisen altaan.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA

Hyvin suunniteltu annostelija säästää ympäristöä

Kotimainen Katrin on Metsä Groupin hygieniabrändi, jonka käytännölliset ja älykkäät ratkaisut sopivat työpaikoille ja julkisiin wc-tiloihin. Vastuullisuus näkyy Katrinin tuotekehityksessä: annostelijat tarjoavat juuri sopivan määrän pehmopapereita ja käsisaippuaa. Laadukkaiden paperien pehmeys ja imukyky varmistavat, että paperin kulutus pysyy kestävällä tasolla.

METSÄ TISSUE Oyj SAGA

Katrin-brändin markkinointitiimi iloitsee sekä uusista, valoisista toimitiloista että Katrin-tuotteiden käyttämisestä tiloissa. Toiminnalliset tilat tukevat yhteistyötä ja nopeaa sparrailua siinä missä asiakastapaamisten järjestämistäkin.

”Meitä Metsäläisiä on täällä arvoketjumme jokaiselta alueelta metsästä loppuasiakkaaseen. On mahtavaa tarjota oman talon tyylikäs ja toimiva Katrin-hygieniaratkaisu myös uusille työkavereille – ja tietysti Katrin-pehmopaperit suoraan omalta Mäntän tehtaaltamme”, sanoo Katrin Suomen markkinointipäällikkö Julia Laaksonen.

Lisätietoja: www.metsagroup.com/fi/katrin

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

LUE MYÖS

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »