mainos_1077

Kalusteet ja varusteet
Sisustussuunnittelu
Sisäpinnat ja tilaosat
Valaistus

Habitare vie suomalaista muotoilua maailmankartalle

artikkelikuva: Habitare vie suomalaista muotoilua maailmankartalle

Habitaren vahvasti kasvava ammattilaisalusta Habitare Pro tähtää suomalaisen muotoilualan kansainvälistymiseen sekä ammattilaisyleisön verkostoitumis- ja liiketoimintamahdollisuuksien tukemiseen. Monipuolinen ohjelmatarjonta on suunniteltu muotoilualan ammattilaisten mielenkiinnon kohteita silmällä pitäen.

Pohjoismaiden johtava huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare sekä Habitaren ammattilaisalusta Habitare Pro järjestetään 11.–15.9.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Habitare Pro -alue sijaitsee keskeisellä paikalla tapahtuman ytimessä. Vahvaa kasvuaan jatkava, ammattilaisyleisölle suunnattu Habitare Pro nostaa kotimaista muotoilua maailmankartalle. Kansainvälistymiseen tähtäävän Habitare Pron pääkielenä on englanti.

Suomen Messut

”Habitare Pro kokoaa yhteen sisustus- ja muotoilualan kansainvälisen yhteisön sekä tarjoaa luontevia tilaisuuksia kohtaamisiin. Kansainvälistymisen lisäksi ammattilaisalustan kehittämisen tavoitteena on tukea liiketoimintamahdollisuuksien syntymistä”, kertoo Habitare Pron creative brand manager Hanna Laikola.

Habitare Pron ammattilaisille kohdennettua tarjontaa on syvennetty ja laajennettu. Habitare Pro Loungessa voi tavata kollegoja, osallistua asiantuntijoiden vetämiin workshoppeihin ja nauttia ammattilaisyleisölle kuratoidusta ohjelmasta.

Verkostoitumista ja teemapäiviä Habitare Prossa

Avajaispäivän Habitare Pro Party järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Keskiviikkona 11.9. järjestettävässä 850 hengen kutsuvierasjuhlassa voi verkostoitua ja nauttia rennosta, innostavasta tunnelmasta.

Habitare Pron tarjonnassa uutta ovat teemoitetut päivät. Torstaina 12.9. ohjelmassa keskitytään arkkitehtuuriin. Workshopeissa muun muassa kiinteistöalan asiantuntijatalo CBRE:n työympäristön kehittämisen ja muutosjohtamisen palveluista vastaava Jutta Sellin pohtii, kuinka paljon työn tekemiseen tarvitaan tilaa.

Suomen Messut

Perjantaina 13.9. ohjelmatarjonnan ytimessä ovat ostajat. Young Finnish Designin kanssa yhteistyössä järjestettävä Speed Dating -tapahtuma luo suunnittelijoille ja ostajille tilaisuuden kohdata toisensa.

Habitaren päälavalla järjestettävän Pro Design Talks -keskusteluohjelman aiheissa on huomioitu niin uusien, nousevien toimijoiden kuin pitkän linjan vakiintuneiden ammattilaisten mielenkiinnon kohteet ja näkökulmat.

Puheenvuorojen jälkeen Habitare Pro Loungen pienissä ja intiimeissä Meet and greet -tapahtumissa voi tavata puhujia ja keskustella heidän kanssaan rauhallisessa ympäristössä.

Suomen Messut

Habitaren teemana Kerrosia/Layers

Habitaren teemana on tänä vuonna Kerroksia/Layers . Teema pitää sisällään ajatuksen kerroksellisuudesta ja siitä, että kodit ja tilat syntyvät kerroksista: eri vuosikymmenistä ja erilaisista tyyleistä ja ihmisistä.

Suomen Messut

Muotoilustudio Yatofun eli Angela Lindahlin ja Yihan Xiangin suunnitteleman Kerroksia/Layers-teemanäyttelyn lähtökohtana on kerroksien paljastaminen. Näyttely tuo esiin erilaisia kerroksia – tarinoita, aikaa, estetiikkaa ja tekemisen prosesseja – avaa ja ymmärtää niitä sekä tarjoaa kävijöille ohjelmaa.

”Kerroksellisuudessa mennyt, nykyinen ja tuleva ovat vuoropuhelussa. Habitarella on yli 50-vuotinen historia, jonka aikana tapahtuma on kerännyt vaikutteita tapahtuman järjestäjiltä ja vierailijoilta. Kerroksellisuus vie tilojen lisäksi Habitarea kohti tulevaisuutta: mitkä kerrokset toimivat ja toisaalta mitä voimme tehdä paremmin”, sanoo Laikola.

Pysy kuulolla: Habitare ja Habitare Pro

Teksti: Merja Maukonen
Kuvat: Eeva Suutari

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »