mainos_1043

Projektiesittelyt (julkisrakennukset ja -tilat, liikerakennukset ja myymälät)

Origo-ostoskeskuksen erikoisvalmisteiset Dekton iD -kuvioinnit

- ainutlaatuinen ja kestävä projekt

artikkelikuva: Origo-ostoskeskuksen erikoisvalmisteiset Dekton iD -kuvioinnit

Riian ytimessä sijaitseva Origon ostoskeskus, on hiljattain muutettu intensiivisen taloudellisen ja sosiaalisen toiminnan keskipisteeksi. Suunnittelusta on vastannut Gudmundsson Arkitektur AB.

RAKENNUSTA ON laajennettu kuudella uudella kerroksella, joissa on toimistoja, ravintoloita ja maanalainen pysäköintihalli. Cosentinon erittäin tiivistä pintaa, Dektonia, on käytetty lattiapäällysteissä ja portaissa. Tärkeimmät syyt Dektonin valintaan ovat olleet sen korkeat BREEAM ( Building Research Establishment Environmental Assessment Method) -pisteet ja sen erinomainen kestävyys kovalle jalankulkuliikenteelle.

Cosentinon Dekton iD -palvelun ansiosta on ollut mahdollista luoda erikoisvalmisteinen kellokuviointi, jota on käytetty ostoskeskuksen lattioilla luomaan siitä avantgardistisen tilan.

kuva

Dekton iD, rajatonta muotoilua

Uusien tilojen tärkein visuaalinen nähtävyys on sen erään keskusaukion lattiaan sisällytetty kello. Räätälöidyt palat sopivat yhteen kuin palapeli ja luovat Siriusja Danae-väreillään voimakkaan visuaalisen tunteen.

Dekton iD -palvelu sisältää Cosentinon tutkimus- ja kehitysyksikön ja arkkitehtuuritoimiston välistä yksilöityä neuvontaa, jonka tavoitteena on räätälöidä Dekton-laattoja luomaan ainutlaatuisia värejä, omaperäisiä kuvioita sekä alkuperäisiä pintarakenteita ja viimeistelyjä.

Lattia, joka täyttää BREEAM-sertifioinnin vaatimukset

Ostoskeskuksen laajennuksella oli myös kunnianhimoinen tavoite: saavuttaa korkea BREEAM-luokitus. Dekton on saanut ympäristötuoteselosteen. Sen avulla projektien on helppo täyttää lainsäädännön asettamat korkeat kestävän kehityksen vaatimukset.

Dekton iD -palvelu ja Dektonin erittäin tiiviin pinnan korkea suorituskyky ovat tehneet Origon ostoskeskuksesta ainutlaatuisen tilan, joka on suunniteltu kestämään

TEKSTI JA KUVAT: COSENTINO

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1036
mainos_1052

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »