mainos_642

Kalusteet ja varusteet

Kotimaisilla kalusteilla näyttäviä työympäristöjä

artikkelikuva: Kotimaisilla kalusteilla näyttäviä työympäristöjä

Meille ISKUssa vastuullisuus on tekoja, joka konkretisoituu tuotteidemme koko elinkaaressa: raaka-ainevalinnoissa, suunnittelussa, kotimaisessa tuotannossa ja tuotteissa. Tervetuloa tutustumaan showroomeihin ympäri Suomen sekä suurimpaan showroomiimme Isku Centerillä Lahdessa!

Vastuullisuus on tekoja

Toimimme arvojemme mukaisesti ympäristöä kunnioittaen. Arvomme kumpuavat omistajaperheestä, joka on aina halunnut asettaa ympäristöarvot etusijalle. ISKU on keskittänyt hankinnat mahdollisimman pitkälti kotimaahan ja tuotteet valmistetaan Lahdessa. ISKUn malliston tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Suomalaisen työn liiton Avainlippu. Tuotteillamme on korkea kotimaisuusaste, joka vaihtelee tuoteryhmittäin komponenttien ja muiden materiaalien saatavuuden mukaan.

Mallistolla ja sisustussuunnittelulla on myös Suomalaisen työn liiton myöntämä Design from Finland -merkki. Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.

ISKU on keskittänyt hankinnat kotimaahan

 • Koivuvaneri ja UPM Grada: UPM, Savonlinna
 • Kalustelevyt ja koivuviilut: Koskisen Oy, Kärkölä
 • Vaahtomuovit: Recticell Oy, Kouvola
 • Vanu: Ewona Finland Oy, Kankaanpää
 • Ecosoft- ja höyhentyynyt: Lennol Oy, Jalasjärvi
 • Tuotteiden metallirungot: Lankapaja Oy, Nummela
  (metalliputken alkuperä SSAB Suomi)
 • Metallirunkojen pintakäsittely pulverimaaleilla:
  Lankapaja Oy, Lahti
 • Kromaus: Piiroinen Oy, Salo
 • Liimat: Kiilto Oy, Lempäälä
 • Massiivipuukomponentit: Senkki Oy, Jurva

kuva

ISKU on asettanut omille toimittajilleen tiukat ympäristövaatimukset materiaaleittain. Sidosryhmämme haluavat yhä enemmän tietoa tuotteissa käytetyistä materiaaleista ja niiden turvallisuudesta. Haluammekin olla edelläkävijä ja tuottaa asiakkaillemme ympäristömyötäisiä tuotteita lähellä tuotetuista materiaaleista mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin.

kuva

kuva

Olemme keskittäneet puun hankinnan mahdollisimman pitkälle Suomeen. Kaikki tuotteissa käytetty kalustelevy ja koivuvaneri ostetaan kotimaisilta toimijoilta. Kalustelevymme ovat PEFC ja E1-sertifioituja. Tiedämme puumateriaalimme alkuperän eikä tuotteemme aiheuta sisäilmaemissioita työympäristöön. Käytämme myös kaikissa toimipisteissämme uusiutuvaa sähköenergiaa.

Tervetuloa tutustumaan ISKUn suurimpaan showroomiin Lahteen

kuva

Elina Saajakari vastaa arkkitehtiyhteistyöstä ISKUlla. Elina on ollut mukana sekä oppimis- että työympäristöjen uudistusprojekteissa ja toiminut yhdessä sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien kanssa tuotteiden parissa. ISKUn oman kotimaisen valikoiman lisäksi Elinalla on laajaa tuntemusta myös ISKUn kumppaneiden valikoimasta.

Elinalla on sisustussuunnittelijan tausta ja hän on työskennellyt myös monipuolisissa myynnin tehtävissä sekä myymälämarkkinoinnin parissa visualistina. Kalusteiden lisäksi mm. sisustustekstiilit ovat tulleet erityisen tutuiksi. Lisäksi Elina on opiskellut suunnitteluassistentiksi ja omaa kokemusta myös ArchiCAD- ja AutoCAD-suunnittelusta.

kuva
Elina Saajakari

”Intohimonani on viihtyisyyden lisääminen ympäristöömme ja toimivien tilakokonaisuuksien rakentuminen meidän kaikkien arkeen. Parhaimmillaan tilasuunnittelu yhdistää laadukkaat materiaalit, monipuoliset ratkaisut ja mielenkiintoiset yksityiskohdat ottaen huomioon tilan käytettävyyden, toimivuuden ja esteettisyyden. Pidän erittäin tärkeänä tilojen vaikutusta hyvinvointiimme ja olen ilolla avuksi harmonisten ja eheiden ratkaisuiden löytämisessä erilaisiin suunnitteluhankkeisiin”, Elina kuvaa.

Ota yhteyttä Elinaan ja sovi tapaaminen:

Elina Saajakari
Designer Collaboration Manager
elina.saajakari@isku.com
050 337 3790

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

mainoskuva

UUSIMMAT

mainos_574
mainos_585
mainos_515
mainos_598
mainos_631

AJANKOHTAISTA

mainos_663
mainos_611Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »