mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)
Talotekniikka

Laadukkaat ja vastuullisesti valmistetut saniteettikalusteet varmistavat korkean hygieniatason

artikkelikuva: Laadukkaat ja vastuullisesti valmistetut saniteettikalusteet varmistavat korkean hygieniatason

Muotoilupalkintoja voittaneiden Tork-saniteettikalusteiden suunnittelussa on huomioitu vastuullisuus ja hygieenisyys. Kapasiteetiltaan suurten käsipyyhe- ja saippua-annostelijoiden käyttö on miellyttävää. IoT-teknologia helpottaa kalusteiden ylläpitoa.

Tampereella sijaitseva Nokia Arena on uuden sukupolven elämyskeskus, jossa järjestetään urheilu- ja viihdetapahtumia sekä kongresseja. 15 000 katsojapaikan lisäksi Nokia Arenalla on majoitus- ja ravitsemuspalveluja sekä monipuolisia tapahtumatiloja.

Suurissa yleisötapahtumissa fasiliteettien toimivuus on tärkeää asiakkaiden viihtyvyyden kannalta. Lyhyen tauon tulisi riittää saniteettitiloissa käymiseen ja ravintolapalveluista nauttimiseen.

kuva

”Nokia Arenan suuri kapasiteetti ja yleisötapahtumien luonne asettavat korkeat vaatimukset saniteettitilojen suunnittelulle. Myös vastuullisuus, ympäristöarvot ja korkeat hygieniastandardit korostuvat yleisötapahtumien jälleen avautuessa”, sanoo Essity Oy:n Account Manager Kalle Avonius.

Essity on maailmanlaajuisesti toimiva hygienia- ja terveysalan yritys, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia ottaen huomioon kestävän kehityksen eri osa-alueet.

Tuotekehitystä ohjaavat vastuullisuus ja käytettävyys

Nokia Arenalla käytetään korkealaatuisia Tork PeakServe käsipyyhe-, Tork ihonhoito- ja Tork Jumbo WC-paperi -järjestelmiä.

Tuotekehitystä ovat ohjanneet asiakaskokemus, hygieenisyys, vastuullisuus ja design. Tyylikkään mustat ja muotoilultaan virtaviivaiset annostelijat ovat voittaneet reddot design award -muotoilupalkinnon.

”Tuotekehityksellämme haluamme vastata asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Nokia Arenan annostelijat ovat kapasiteetiltaan erittäin suuria. Näin voidaan palvella suuri määrä kävijöitä lyhyessä ajassa”, sanoo Avonius.

Annostelijoiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota paperin- ja saippuan kulutuksen vähentämiseen, jolloin luonnonvaroja säästyy ja saadaan taloudellisia säästöjä.

”Kosketusvapaat annostelijat ovat hygieenisiä ja helppokäyttöisiä. Paperiannostelija annostelee yhden käsipyyhkeen kerrallaan nopeasti ja automatisoidusti”, sanoo Essityn Customer Success Account Manager Nina Rantanen.

Vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistetut käsipyyhkeet ovat kierrätettäviä. Ympäristömerkityt vaahtosaippuat ovat mietoja ja 99 % ainesosista on luonnollista alkuperää.

kuva

IoT-teknologialla parannetaan asiakaskokemusta

Nokia Arenan annostelijoissa hyödynnetään IoT-teknologiaan perustuvaa Tork Vision Siivous -ratkaisua.

”Tork Vision Siivous muuttaa saniteettitilojen siivouksen ja ylläpidon toimintatavat. Järjestelmän avulla on helppoa varmistaa paperin ja saippuan jatkuva saatavuus loppukäyttäjille”, sanoo Rantanen.

Järjestelmä havainnoi ja antaa täsmällistä tietoa tilojen käyttöasteesta ja käyntien ajoittumisesta. Palvelun avulla tilojen ylläpito voidaan kohdentaa vastaamaan tarvetta.

kuva

”Annostelijoiden sensorit havainnoivat saippuan, käsipaperin ja WC-paperin kulutusta. Annostelijakohtaiset tiedot täyttötarpeista siirtyvät pilvipalvelun kautta reaaliajassa siivoojien älylaitteisiin”, jatkaa Avonius.

Järjestelmään kytketystä siivoussuunnitelmasta työntekijä voi tarkastaa mikä tila tarvitsee siivousta ja miten paljon täyttöpakkauksia siivouskierroksella tarvitaan.

”Tork Vision Siivouksen ansiosta vältytään tarpeettomilta saniteettitilojen tarkastuskäynneiltä. Säästynyt työaika voidaan käyttää muiden tilojen siisteydestä huolehtimiseen”, Avonius sanoo.

Lisätietoja: www.tork.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »