mainos_986

Kalusteet ja varusteet (työympäristöt, yleiset tilat)

Uutta monoliittistä tuolimuotoilua

artikkelikuva: Uutta monoliittistä tuolimuotoilua

Kun kaikki turha karsitaan pois, olennainen tulee esille. Kalustesuunnittelija Philip Kronqvist jalosti Mono-tuolia, kunnes jäljelle jäi visuaalisuus, ergonomia ja toimivuus. Kronqvistin johtoajatuksena oli pyrkimys yksinkertaisuuteen. Luoda ulkoasultaan puhtaan pelkistetty muoto, jossa toteutuu optimaalinen ergonomia ja laatu. Muodostaa kaikille tutusta tuolista jotain, jota ei ensi silmäyksellä tuoliksi tunnistaisi. Kiinni ollessaan vain 12 cm syvä Mono muodostaa graafisen, lähes veistosmaisen muodon, joka paljastuu tuoliksi vasta avattaessa. Hamarissa kehitettiin tuoliin mekaanisia ratkaisuja, joissa istuin ja käsinojat on saatu nousemaan synkronoidusti yhdellä liikkeellä uniikin vipumekanismin ansiosta.

Käyttökohteiltaan Mono täyttää laajasti erilaisia tarpeita. Erittäin tukevan rakenteensa ansiosta se on täysiverinen katsomotuoli. Kompakti koko antaa lisätilaa ja mahdollistaa useamman tuolin asentamisen saliin. Mono sopii myös ahtaisiin tiloihin, joihin on vaikea löytää kalusteita.

Mono on esillä Habitare Pro -messuilla 11.–13.9. osastolla 1 f 29.

Mono-tuoli on porvoolaisen HAMARI auditorium furniture solutions Oy:n omaa tuotantoa.

Lisätietoja: www.hamari.pro / info@hamari.pro

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »