mainos_986

Kalusteet ja varusteet (tekstiilit, verhoilut)

Uudelleenverhoilu haastaa kertakäyttökulttuurin

artikkelikuva: Uudelleenverhoilu haastaa kertakäyttökulttuurin

Verhoilulla on käsityöalana vuosisatojen perinteet, ja nykyään kalusteita verhoillaan uudelleen yhä useammassa suunnittelukohteessa. Toimitilojen olemassa olevia kalusteita halutaan hyödyntää ja tehdä niihin rohkeitakin materiaalivalintoja. Ympäristökysymykset ja kotimaisen työn tukeminen on yrityksille tärkeää, aivan kuten verhoiluttamisen mahdollistamat yksilölliset brändiä tukevat sisustusratkaisutkin.

Verhoomo Palttina Oy:n yrittäjät Sari Rossi ja Päivi Immonen tapasivat toisensa vuonna 2009 silloisessa Vallilan ammattikoulussa, kun kipinä käsityöhön oli syttynyt monien vaiheiden jälkeen. Vuonna 2012 oli aika perustaa yritys Helsingin Arabianrantaan, ja vuoden 2019 alkupuolella Palttina muutti tuplasti isompiin tiloihin naapuritaloon.

Näiden vuosien aikana asiakaskunta on laajentunut yksityisasiakkaista yrityksiin ja alihankintakuvioihin. Palttinan alkutaipaleella on myös ehditty viettää 4 äitiyslomaa. Sitkeät yrittäjäluonteet ovat ruuhkavuosista huolimatta vieneet jokaisen projektin sovitusti loppuun.

Toimiva ja luotettava yhteistyöverkosto on ollut tärkeässä asemassa Palttinan jatkuvuuden ja kasvun kannalta. Yhteistyöverkoston puusepät, pintakäsittelijät sekä Palttinan käyttämä kuljetuspalvelu luovat osaltaan asiakkaille vahvaa luottamusta työnjälkeen ja toimitusvarmuuteen. Sisustusarkkitehtien on helppo lähestyä luonnoksien kanssa; ideoita ja materiaalipohdintoja pallotellaan puolin ja toisin. Palttinalla on vankka tietämys julkitiloissa käytettävistä materiaaleista, ja Sari ja Päivi auttavatkin mielellään materiaalivalintojen ja kestävyyskysymysten kanssa.

Verhoomo Palttina Oy:n palveluihin kuuluvat mm. verhoillut mittatilauskalusteet, vanhojen kalusteiden uudelleenverhoilu, käsijohteiden nahkaverhoilut ja verhoillut seinäelementit, sekä istuin- ja selkätyynyt.

Lisätietoja: www.verhoomopalttina.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »