mainos_986

Rakentaminen (ulkoalueet)

Varmaa vedenpoistoa Seal in teknologialla

artikkelikuva: Varmaa vedenpoistoa Seal in teknologialla

Vuonna 1972 Münchenin Olympiastadionista tuli ensimmäinen rakennus, jonka pintavedenpoistoon käytettiin ACO:n polymeeribetonista valmistettua kourua. Sen ylivoimaisten ominaisuuksien ansiosta tästä ympäristöä säästävästä materiaalista tuli todella käänteentekevä innovaatio, joka on pysynyt ajankohtaisena aina nykypäivään asti.

Polymeeribetonin ja uuden Seal in -teknologian ansiosta ACO on nyt luonut uuden, tehokkaamman ja luotettavamman kourujärjestelmän kuin koskaan ennen. Integroidun tiivisteen ansiosta ACO Multiline® Seal in ‑kouru tiivistää kourujärjestelmän avainkohdat ja varmistaa hallitun vedenkäsittelyn jokaista pisaraa myöten. Vankkarakenteisen rungon ja tasaisten liitoskohtien avulla uudet kourut ovat myös entistä tehokkaammin itsestään puhdistuvia ja helpommin asennettavia.

Vaivattoman asennuksen ja varman vesitiiveyden lisäksi ACO tarjoaa myös markkinoiden laajimman ritilävalikoiman. Materiaalivaihtoehtoina ovat ruostumaton teräs, sinkitty teräs, komposiitti tai valurauta. Kouruelementit, reunukset, yksityiskohdat ja materiaalit takaavat tuotteelle esteettisyyden, käytännöllisyyden ja pitkän elinkaaren.

Lisätietoja: www.aco-nordic.fi/tuotteet

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »