mainos_1062

PodBooth Meeting tarjoaa tilan pikapalavereille

Martela Tukholman messuilla

artikkelikuva: PodBooth Meeting tarjoaa tilan pikapalavereille

Martelan uusi PodBooth Meeting oli ensi kertaa esillä Tukholman huonekalumessuilla. Martelan Pod-tuoteperhettä laajentavat neljän hengen palaverikopit on tarkoitettu sijoitettaviksi keskeisille paikoille työympäristöön, jotta äänieristetyt keskustelutilat olisivat mahdollisimman helposti saatavilla.

”Uutuustuotteen taustalla on halu parantaa yhtä aikaa tehokkuutta ja työrauhaa. Työympäristömittaukset kertovat, että lähellä työpisteitä olevat neuvottelutilat ovat kovimmassa käytössä, ja eniten hukkaa on isoissa pitkän pöydän neuvotteluhuoneissa. Palaverikoppien lisähyöty on, että niitä voi ilman remontteja siirtää sinne, missä tiloja milloinkin eniten tarvitaan”, Martelan Product & Design Director Kari Leino kertoo.

Ruotsalaisen o4i Design Studion luoma muotoilu liittää palaverikopit saumattomasti työympäristön muuhun sisustukseen. Tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa huippuluokan akustiikka, säädettävä ilmastointi ja himmennettävä valaistus. Sisustukseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja sohvista pystypöytiin.

Lisää PodBooth Meetingistä: www.spaces.martela.fi/podfamily

Kuvat: Martela

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1052
mainos_1036

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »