mainos_1077

Linak Tukholman messuilla

artikkelikuva: Linak Tukholman messuilla

LINAK ESITTELI Tukholmassa MOVE-teemalla messuvieraille erilaisia tapoja, joilla voi edistää terveyttä ja lisätä joustavuutta toimisto- ja kotiympäristössä. Messuvieraat saivat kokeilla tulevaisuuden älykkääseen työelämään suunniteltuja LINAK-ratkaisuja, esimerkiksi korkeussäädettävää aulabaaria sekä muita mielenkiintoisia kalustekonsepteja.

Sähköistä säätöä käytetään tänä päivänä yhä enemmän työ- ja kokouspöydissä sekä keittiön pöytätasoissa ja ruokapöydissä. Käyttökohteiden määrä kasvaa, kun käyttäjät vaativat lisää joustavuutta kalusteilta. Säädettävyyden lisääntyessä LINAK on kehittänyt erilaisia säädön käytöstä muistuttavia ohjaimia sekä tietokone- ja älypuhelinsovelluksia.

”Huolimatta siitä, että monet työnantajat ovat investoineet säädettäviin kalusteisiin, työntekijät eivät aina käytä niitä, mikä tarkoittaa tietysti, että terveyshyötyjä ei ole. Kehitämme siksi paljon motivaatiota lisääviä sovelluksia, jotka tekevät tuotteidemme käytöstä helppoa ja hauskaa”, kertoo LINAK OY:n DESKLINE-myynnistä vastaava Kim Rönnblad.

Sydän voi parhaiten liikkuvassa työ- ja kotiympäristössä. Myös keskittymiskyky paranee vaihtelemalla istuma- ja seisomatyön välillä. Säädettävien kalusteiden edut ja vaikutukset tulevat parhaiten esille, kun korkeutta vaihdellaan riittävän usein. Messuvieraita kiinnostikin LINAK-sovellusten mahdollisuus tarjota tilastoja omasta pöydän säätöjen käytöstä.

Lisätietoja: www.linak.fi | www.design-meets-movement.com
Kuvat: MartinSölyst / Linak

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »