mainos_1078

Sisäpinnat ja tilaosat

Pintaa syvempää muotoa

Muuntojoustava komposiittikivi on kestävää ja kaunista

artikkelikuva: Pintaa syvempää muotoa

Design LG Hausys. Photo credit © Studio Podrini - HI-MACS®

Laadukkaat sisustusmateriaalit kestävät käyttöä ja aikaa. Muuttuvat elintavat, ympäristökysymykset ja sisätilojen terveellisyys ohjaavat materiaalivalmistajien vastuullista tuotepolitiikkaa ja tuotantoprosessien kehitystä. ”Etsimme kaiken aikaa uusia ratkaisuja asiakkaillemme”, kertoo Nordstock Ltd Oy:n toimitusjohtaja Riku Uotila.

Materiaalien toiminnallisuus, ekologisuus ja taloudellinen elinkaari ovat tärkeitä kriteerejä tilasuunnittelussa. Pintarakenteilta toivotaan muunneltavuutta ja yhdisteltävyyttä toisiin materiaaleihin. Myös hygieniavaatimukset nousevat yhä tärkeämmäksi teemaksi materiaaliratkaisuja pohdittaessa.

”HI-MACS komposiittikivi on helposti puhdistettava pintamateriaali, joka taipuu kaarevaan muotoon ja on helppohoitoinen”, Riku Uotila esittelee. ”Komposiittikivi antaa suunnittelijoille paljon mahdollisuuksia toteuttaa näkemyksiään, koska materiaalia voidaan lämpömuovata ja toteuttaa kaksiulotteisten tasojen lisäksi kaarevia pintoja”.

HI-MACS® Natural Acrylic Stone komposiittikivi soveltuu hyvin sekä kovaa kulutuskestävyyttä vaativiin julkitilaympäristöihin että yksityiskoteihin.

”Luonnolliseen mineraali- ja väriainesekoitukseen lisätty akryyli tekee tiiviin pinnan, joka hylkii likaa ja rasvaa”, kertoo Uotila. Komposiittikiven ominaisuuksiin kuuluu saumattomuus, mikä helpottaa puhdistamista. ”Kun samasta materiaalista integroidaan allas saumattomasti tasoon, ei jää likaa kerääviä pykäliä”, Uotila täsmentää.

HI-MACS saa kiitosta käyttäjiltä, koska sen pinta näyttää ja tuntuu miellyttävältä. ”Tuoteperheen laajaan väriskaalaan kuuluu myös luonnonmukaisuudesta henkivät betoni- ja marmorikuosit”, kertoo Uotila. ”Olemme saaneet asiakkailta palautetta, että komposiittikivi ei tunnukaan kylmältä ja kovalta, vaan aistikokemus pintaa koskettaessa on silkkimäinen ja lämmin”.

Lisätietoja: www.nordstock.fi

Teksti: Tanja Karpasto

kuva

kuva

kuva

Photo credits : ©Studio Podrini – HI-MACS®
Worktop Material: HI-MACS® Chic Concrete 20 mm thickness
Doors: HI-MACS® Intense Ultra Black

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »