mainos_1086

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Hygieeninen käsienpesupaikka voi olla myös tyylikäs

artikkelikuva: Hygieeninen käsienpesupaikka voi olla myös tyylikäs

Miltä kuulostaisi hygieeninen ratkaisu käsien pesuun, joka myös näyttää erityisen tyylikkäältä? Saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohen AXOR-mallistoista löydät elektronisia pesuallashanoja, joiden design vakuuttaa vaativammankin asiakkaan. Minimalistinen, klassinen tai avantgardistinen – AXOR tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen sisustustyyliin.

Elektroninen AXOR Starck Organic pesuallashana on todellinen katseenvangitsija niin muotoilultaan kuin vesisuihkultaan. Hanan luonnosta inspiraation saanut design on Philippe Starckin käsialaa.

AXOR Citterio ja AXOR Uno mallistoista löydät myös seinään asennettavat elektroniset pesuallashanat, joilla luot sekä helposti puhtaana pidettävän että minimalistisen elegantin pesupaikan. Tiesithän, että kaikki AXORin hanat ja suihkut on saatavana 10 upeassa erikoisvärissä? Kiiltävät tai matat pintavärit kulta, punakulta, messinki, pronssi ja musta kromi tuovat lisää vapautta suunnitteluun.

Pesuallashanan vaihtaminen elektroniseen hanaan on myös ekoteko. Kaikki AXORin pesuallashanat – elektroniset ja manuaaliset – säästävät automaattisesti vettä, sillä ne on varustettu Hansgrohen EcoSmart-teknologialla, jonka ansiosta ne kuluttavat vettä vain noin 5 litraa minuutissa. Vaihtamalla vanhan pesuallashanan uuteen vettä säästävään malliin voi vesilasku pienentyä jopa 50 %.

Myös hansgrohen valikoimasta löydät modernit PuraVida, Metris ja Focus elektroniset pesuallashanat.

Tuotetiedot: www.axor-design.com, www.hansgrohe.fi

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »