mainos_1078

Uudet värit ja yhteensopivat laattakoot

Kährs Upofloor Quartz innostaa luovuuteen

artikkelikuva: Uudet värit ja yhteensopivat laattakoot

Quartz-mallistojen uudet yhteensopivat laattakoot ja yli 70 värivaihtoehtoa mahdollistavat kuvioleikittelyn. Uutuutena on kahden eri kokoisen neliölaatan lisäksi suorakaiteen muotoinen laatta.

Lattianpäällysteiden kotimainen klassikko Kährs Upofloor Quartz on nyt entistä monipuolisempi. Uudistunut väriskaala sisältää pehmeiden murrettujen sävyjen lisäksi laajemman valikoiman raikkaita puhtaita sävyjä sekä uusia neutraaleja harmaan sävyjä. Mallistojen yli 70 värivaihtoehtoa ja kolme eri laattakokoa inspiroivat sekä harmonisten kokonaisuuksien että erilaisten kuvioiden ja väriyhdistelmien luomiseen.

Quartz Lines on tuoteperheen uutuus. Suorakaiteen muotoisessa laatassa on pehmeällä kontrastilla pohjaväristä erottuva pituussuuntainen kuosi. Quartz Lines on kooltaan täysin modulaarinen Quartz-mallistojen neliönmuotoisten laattojen kanssa.

kuva
Quartz-laatat sopivat kovan kulutuksen julkisiin tiloihin kuten kouluihin, sairaaloihin, toimistoihin sekä myymälä- ja varastotiloihin. PURpintakäsittely pienentää elinkaarikustannuksia. Alhaisten VOC-päästöjen ansiosta Quartz on turvallinen ja terveellinen valinta lattiamateriaaliksi.

Quartz Mosaic ja Quartz Tema -mallistojen uudistuneet värit ja klassinen raekuosi antavat lattialle sopivasti elävyyttä, joka peittää hyvin käytön jälkiä erityisesti kovan käytön julkisissa tiloissa kuten kouluissa, myymälöissä ja käytävätiloissa. Yksivärinen Quartz Uni puolestaan sopii hyvin yhdistettäväksi muiden Quartz-mallistojen kanssa sekä alueille, joissa on vähemmän kulutusta. Uutuutena Quartz Unista on nyt saatavana neliölaatan lisäksi myös suorakaiteen muotoinen laatta.

Kährs Upofloor Quartz -kvartsivinyylilaatat ovat kotimaisia avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Kährs Oy:n tehtaalla Ikaalisissa. Pääraakaaine on kvartsihiekka, joka tekee laatoista äärimmäisen kestäviä.

Aikaisemmin Hovi-nimellä tunnettuja Kährs Upofloor Quartz -laattoja on asennettu eri puolilla maailmaa yli 60 vuoden ajan erilaisiin julkisiin tiloihin, joissa lattianpäällysteeltä vaaditaan pitkäikäisyyttä, helppohoitoisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Lisätietoja www.upofloor.com ja tilaukset@kahrs.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »