mainos_1077

Kalusteet ja varusteet

Kierrätys, vihreys ja turvallisuus näkyvät Kinnarpsin uutuuksissa

artikkelikuva: Kierrätys, vihreys ja turvallisuus näkyvät Kinnarpsin uutuuksissa

Kinnarps brändien syksyn uutuudet henkivät leppoisaa mukavuutta ja sopivat työympäristöihin, joissa kokoonnutaan turvallisesti yhteisten asioiden äärelle. Fokuksen säilyminen edistyy, kun keskustelemme ja vaihdamme ajatuksia – turvavälit säilyttäen – yhteisissä inspiroivissa tiloissa.

Skandiform tuo tähän syksyyn väriä ja luonnon mukaisia elementtejä. Uutta kestävyysajattelua löytyy tällä erää kierrätysmuovista valmistetusta pöytämateriaalista. Tinnef on pöytä, joka antaa muovijätteelle uuden elämän. Kasvien tuominen työtilaan edistää viihtyvyyttä ja luo luonnonläheistä tunnelmaa. Samalla voi tiloihin luoda kulkuväyliä ja rajauksia lempeällä tavalla. Allé tilanjakajan avulla etäisyyden pito käy luontevasti ja huomaamatta. Allé on saanut inspiraatiota pajujen reunustamista kujanteista ja kyläteiden varsista. Tilanjakaja toimii yksittäisenä, mutta mainiosti myös usean version yhdistelmänä, jolloin sen avulla voi luoda kulkureittejä ja rajata tiloja viihtyisyyttä lisäävällä tavalla. Matsumoto mini on uusi lisäpöytä, jonka värikkyys nousee silmäkarkiksi tilassa kuin tilassa ja antaa värien nostaa tunnelmaa. Uusi sirokokoinen pöytä on helppo sijoittaa minne tahansa.

kuva

Materian mallisto kasvaa uusilla tuoliversioilla Anagram ja Rocca, sillä puolikorkeus on suosittua. Keinuva Rocca-tuoli on saanut uuden korkeuden, joka sopii hyvin 90 cm korkeiden pöytien rinnalle. Palkitun Roccan design on leikkisää, ja helpottaa kehoa pysymään liikkeessä. Anagram-tuoliperheen uutuus on pinottava baarituoli, joka on saatavana myös puolikorkeana. Jalusta kiertyy selkänojan taakse muodostaen tyylikkään kahvan, jonka avulla tuolia on helppo siirrellä. Käytännöllinen Total on tuolivaunu, jonka avulla voi siirtää ja varastoida ylimääräiset tuolit. Kätevää etenkin nyt, kun tiloihin täytyy luoda väljyyttä etäisyyksien säilyttämiseksi. Vagabond office kit käsittää kaksi eri kokoista koristeellista säilytyslaatikkoa kynille ja työpöydän pientarvikkeille. Sopivat sijoitettavaksi Vagabond Project ‑pöydän tarvikelaatikkoon tai mihin tahansa pöytäpinnalla. Pirteät paikat muistikirjoille, papereille, klemmareille ja kynille.

NC Nordic Care on päivittänyt Orkester-jakkarasarjan kolmen istuttavalla penkillä. Mainio ja inspiroiva tuoteuutuus, jonka antaa mahdollisuuden innovoida kalusteelle uusia käyttömuotoja

Työympäristön uusimmat ideat löytyvät Kinnarpsin Helsingin uudistetusta näyttelystä sekä www.kinnarps.fi

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »