mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat

Uusi Silestone® Loft -mallisto

artikkelikuva: Uusi Silestone® Loft -mallisto

Maailman johtava arkkitehtuuri- ja muotoilualan innovatiivisia sisustuspintamateriaaleja valmistava ja jakeleva yritys Cosentino tuo markkinoille uuden Silestone® Loft -malliston, joka sisältää viisi teollisen tyylin innoittamaa väriä. Tämä tyyli sai alkunsa viime vuosisadan puolivälissä. Tuohon aikaan useissa New Yorkin kaupunginosissa sijaitsevat hylätyt tehtaat, suuret työpajat ja varastot muutettiin avoasunnoiksi, joita alettiin myöhemmin kutsua loft-asunnoiksi. Tuolloin betonista, sementistä, palkeista, putkista ja tarkoituksellisesti kalustamattomasta sisustuksesta tuli keskeinen ja suosittu tyyli monissa kodeissa, tehden teollisesta ilmeestä trendin, jonka suosio jatkuu edelleen.

Tämä menneisyyden ja nykyisyyden välinen yhteys johti meidät luomaan uuden Silestone® Loft -kokoelmamme, joka sisältää värit Camden, Poblenou, Seaport, Nolita ja Corktown.

Silestone® Camden on saanut innoituksensa yhdestä Lontoon vaikutusvaltaisimmista kaupunginosista. Camden tuo mieleen nuudelit, kuulostaa 80-luvun punkilta, puhuu tuhansia eri kieliä, pukeutuu eklektisesti ja tunnetaan satojen taiteilijoiden kotina. Julisteet ja katoavat taideteokset ovat osa Camdenin historiaa ja koristavat sen rakennusten tiiliseiniä. Camden on aitojen teräksen sävyjen sekä asuintilojen kulumisen ja käytön jälkien innoittama väri. Se on pehmeän hienostunut ja tasainen harmaa hienorakeisella pinnalla ja hienovaraisilla valkoisilla juovilla. Silestone® Camden on sementinharmaa. Se on monikäyttöinen ja mukautuva väri, joka sopii tasakoosteisuutensa ansiosta kaikkiin sisustuksiin.

kuva

Silestone® Poblenou sai innoituksensa Barcelonassa sijaitsevasta teollisen vallankumouksen keskipisteestä, yhdestä nykypäivän moderneimmista ja luovimmista alueista. Poblenoussa on välimerellistä lämpöä ja teollinen vaikutelma. Se on kosmopoliittinen, mutta samalla esikaupunkimainen alue. Se on myös perheystävällinen sekä monikulttuurinen. Alueen vanhat teollisuusrakennukset on muutettu upeiksi loft-asuntotiloiksi, joiden vierestä löytyy taidegallerioita, baareja ja yrityksiä. Tämän kaupunginosan luonne ja olemus ovat innoittaneet Silestone® Poblenoun. Se on lämpimän harmaa väri, jossa on hienovaraisia juovia ja hiekkainen tausta, joka tuo sisustukseen valoisuutta ja tarjoaa miellyttävän pintarakenteen sekä turvallisen tunnelman.

kuva

Silestone® Seaport tuo mieleen Manhattanin kaakkoisosassa sijaitsevan pienen rantaalueen, jossa menneisyys elää sovussa satamien, ravintoloiden ja kauppojen kanssa. Paljaiden tiiliseinien, kuluneen betonin ja puisten satama-alueiden muodostama väriskaala toimi tämän Silestone®-värin innoittajana. Silestone® Seaportin sävyjen ja vivahteiden tarjoaman vaikutelman ansiosta se muistuttaa läheisesti tummaa kulunutta sementtiä. Tämän häkellyttävän upean värin huomiota herättävät sävyt sulautuvat sen taustaan täydellisesti.

kuva

Silestone® Nolita on uuden malliston toinen New Yorkista inspiraationsa saanut väri. Nolita (North of Little Italy) on kaupunginosa, joka oli avantgardistinen jo ennen kuin se sai nimensä. 90-luvun puolivälissä luonteensa ja arkkitehtonisen identiteettinsä löytäneellä Nolitalla on ainutlaatuinen ja erottuva ilme. Sen aidot ja villit kadut tekevät Nolitasta hyvin omalaatuisen ja erilaisen verrattuna ympäröiviin alueisiin. Tämä historiallinen tausta mielessämme olemme luoneet Silestone® Nolitan, Silestone® Loft -kokoelman valkoisen värisävyn. Nolita on kylmä ja teollinen väri. Valkoisen ja vaaleanharmaan sävyjä yhdistelevä värivaihtoehto luo tyylikkään ja hienostuneen vaikutelman ilman voimakkaita kontrasteja.

kuva

Silestone® Corktown on saanut innoituksensa Detroitin valojen ja varjojen koristamasta kaupunginosasta, joka on kasvanut höyryn, mäntien ja moottorien äänien keskellä. Corktown oli menestyvä ja kukoistava alue, kunnes lama heikensi sen elinvoimaa. Takaiskuistaan huolimatta alue elpyi muutama vuosikymmen sitten ja sai samalla uudistunutta kauneutta ja kiinnostavan älykkään sekä iäkkään tyylin. Tunnistat alueen historiallisen teollisen loistokkuuden kävellessäsi sen kaduilla ja katsellessasi ikonista Michigan Central Station -rautatieasemaa. Alueen historian innoittamana olemme luoneet Silestone® Corktownin, Silestone® Loft -kokoelman intensiivisimmän ja syvimmän mustan. Värin tumma tausta sulautuu kauniisti sen voimakkaan ruskeisiin yksityiskohtiin ja äärimmäisen sileään mattapintaan. Silestone® Corktownin luoma vaikutelma tuo mieleen ajan hampaan kuluttamat pinnat. Luonne ja tyylikkyys yhdistyvät tässä upean kauniissa värissä.

Lisätietoja: www.cosentino.com/fi-fi/silestone-loft/

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »