mainos_1086

Uudet piiloasenteiset Axor suihkut ja termostaatit - puristinen design yhdistettynä korkealuokkaiseen teknologiaan

artikkelikuva: Uudet piiloasenteiset Axor suihkut ja termostaatit - puristinen design yhdistettynä korkealuokkaiseen teknologiaan

AXORIN uudet yläsuihkut tarjoavat mahdollisuuden suunnitella täydellisesti yhteensopiva kylpyhuone. Kuusi pyöreää ja kuusi neliön mallista piiloasenteista yläsuihkua sopivat yhteen uusien piiloasenteisten suihkutermostaattien ja AXORin hanamallistojen kanssa. Selkeä, puristinen muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet on luotu yhteistyössä Phoenix Designin kanssa.

AXOR-suihkut tekevät vaikutuksen kautta linjan kulkevalla puristisella muotoilullaan. Korkealuokkaisten, metallisten suihkujen tarkoiksi hiotut ja kiillotetut reunat tuovat arvokkuutta. Lisää näyttävyyttä saadaan valitsemalla pintaväriksi jokin AXORin kymmenestä FinishPlus PVD-erikoisväripinnasta.

Yläsuihkut valmistetaan laadukkaasta messingistä. Vesi virtaa yläsuihkuista mikrohienoina PowderRain- pisaroina. Virtaama on 15–20 l/min, suihkutyypistä riippuen. Dynaamiset suihkusuuttimet ovat näkyvissä vain silloin kun suihku on toiminnassa. Kun vesi suljetaan, suuttimet vetäytyvät suihkuun. Tämän ansiosta metallinen suihkulevy on helppo puhdistaa. Yläsuihkun yläpuolelle on sijoitettu kätevä roskasiivilä, joka on helppo irrottaa puhdistusta varten, ilman että koko yläsuihkua tarvitsee ottaa irti.

Yläsuihkuja ohjataan termostaattimoduulin suurilla painikkeilla, joiden symbolit tekevät käyttämisen helpoksi. Termostaattiin on yhdistetty myös pidike käsisuihkulle ja suihkuletkun ulostulo.

Tuotteet ja lisätietoa:www.axor-design.com

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »