mainos_1078

Sisäpinnat ja tilaosat (ovet, helat, lukot, väliseinät, tilanjako)

Kevyttä, modernia ja palotuvallista - tutustu lasioveen, joka ei näytä palo-ovelta

artikkelikuva: Kevyttä, modernia ja palotuvallista - tutustu lasioveen, joka ei näytä palo-ovelta

Palo-ovi

PALONSUOJASTA PUHUTTAESSA ei usein tule ensimmäisenä mieleen arkkitehtoninen keveys, vaan lähinnä raskaat, pakolliset rakennuselementit. Tulevaisuuden paloturvallisuus on kuitenkin aivan muuta – se on tehty lasista! Palolasien täytyy olla teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne voisi olla myös rakennuksen katseenkääntäjiä.

Korkealaatuisilla palonsuojalaseilla takaat rakennuksesi maksimaalisen palonsuojan tulta ja kuumuutta vastaan. Lasi tarjoaa kokonaisvaltaista turvaa suunnitelmaan kuin suunnitelmaan sopien ilman, että tyylistä tai arkkitehtuurista joudutaan tinkimään!

Lasinen palo-ovi tuo turvaa ja avaruutta rakennukseen

Näyttävä LUNAX Contraflam on uuden ajan EI-luokan pystyprofiiliton palo-ovi, joka tarjoaa niin luotettavaa palonsuojaa kuin valoa ja tilantuntua sisätiloihin. Kokolasinen ovi sopii saumatta moderniin arkkitehtuuriin ja tilasuunnitteluun. Palo-oven kevyen ja ilmavan yleisilmeen mahdollistaa sen pystyprofiilittomuus: lasiovi kiinnitetään ala- ja yläsaranoilla.

LUNAX Contraflam -ovi on karkaistua lasia, ja sen heiluriovet avautuvat molempiin suuntiin. Itsesulkeutuvat heiluriovet ovat kevyitä ja vaivattomia käyttää. Palo-ovi on saatavana joko yksittäisenä tai tuplaovena. Maksimaalisen modernin ja keveän vaikutelman saat luotua yhdistämällä LUNAX Contraflam -palo-oven Contraflam Structure -palolasiseinään.

Palotilanteessa lasien ympärillä oleva paisuva palonauha tiivistää lasien välit estäen palon leviämisen. Ovi muodostaa tällöin palonsuojaseinän, eikä toimi enää kulkuaukkona.

Löydä paras palolasiratkaisu asiantuntijan avulla

Löydät Vitrealta palo-ovien lisäksi myös muut arkkitehtonisesti vaikuttavat, varmaa palonsuojaa tarjoavat palolasiratkaisut – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään parhaan lasiratkaisun löytämisessä!

Lisätietoja: www.vitrea.fi

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »