mainos_984

Valaistus (sisävalaistus)

VIVARES: valonohjaus, mukavampaa kuin koskaan ennen

artikkelikuva: VIVARES: valonohjaus, mukavampaa kuin koskaan ennen

VIVARES, tulevaisuuden vaatimukset täyttävä IoT-valonohjausjärjestelmä LEDVANCElta, tuo valon eloon. Se tekee optimaalisten valaistusolosuhteiden säätämisen eri vaatimuksia vastaavaksi entistä helpommaksi ja joustavammaksi kuin koskaan ennen. Järjestelmä soveltuu useimpiin toimistoratkaisuihin ja sen varaan voi taatusti luottaa.

Yksi valikoiman eduista on juuri sen monikäyttöisyys. Valitsitpa langattoman VIVARES Zigbeen tai langallisen DALI teknologian, löydät aina sopivan ratkaisun ja saat LEDVANCElta tukea joka vaiheeseen. Yhteistä molemmille teknologioille on erittäin mukava ja helppo asennus. LEDVANCE tarjoaa kaikki tarvittavat valonohjauskomponentit sekä niihin yhteensopivat valaisimet.

Langaton, moderni, monikäyttöinen: VIVARES Zigbee

Ihanteellinen ratkaisu, kun paljon rakenteellisia muutoksia ei voida tehdä ja/tai tavoitteena on tilan monikäyttöisyys.

vivares zigbee

Langaton VIVARES Zigbee -järjestelmä on ihanteellinen saneerauskohteisiin, joissa uudelleenjohdottaminen ei ole vaihtoehto. Jos rakennus on suojeltu tai siinä ei ole välikattoa, tulee valita tuotteita, jotka eivät vaadi ylimääräisiä johtimia. Myös tilanteissa, joissa valaistuksen sijoittelu vaatii muunneltavuutta, VIVARES Zigbee on täydellinen ratkaisu, sillä järjestelmää on helppo muokata. LEDVANCE tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit ja huolella valitun valikoiman yhteensopivia LED-valaisimia, jotka valjastavat VIVARES Zigbee-järjestelmän kaikki edut. Järjestelmä voidaan myös yhdistää pilvipalveluun, jonka avulla voidaan luoda huolto- ja energiankulutusraportteja.

VIVARES Zigbeetä voidaan lisäksi käyttää ihmiskeskeisessä valaistuksessa. Yhdessä LEDVANCE BIOLUX HCL-valaisimien kanssa VIVARES Zigbee-tukiasema säätää dynaamisesti valaistusta päivänvalon luonnollisen rytmin mukaan.

Langallinen alan standardi uudelleen määriteltynä: VIVARES DALI

VIVARES DALI on ihanteellinen uudis- ja saneerauskohteisiin, joissa on tilaa ylimääräisille johtimille.

vivares dali

Järjestelmä on sopiva kohteisiin, joissa myös kaapelointi uusitaan. Kaikki VIVARES DALI -tuotteet ovat DALI-2-sertifioituja ja ne sopivat täydellisesti yhteen. Avoin standardisoitu kommunikointikieli mahdollistaa myös muiden valmistajien DALI-2-tuotteiden käytön VIVARES DALI -järjestelmässä. Käyttöönotto on yksinkertaista ja selkeää selainpohjaisen käyttöönottotyökalun ansiosta. VIVARES DALIlla on myös valmius esineiden internetiin (IoT) – ja sen myötä kykenevä tuottamaan huolto- ja energiankulutusraportteja VIVARES pilvipalvelun kautta.

Lisätietoja: www.ledvance.fi

ledvance

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2023

prointerior-lehti
mainos_987

BLOGIT

mainos_973
mainos_951

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »