mainos_523

Projektiesittelyt (toimistorakennukset ja työympäristöt)
Sisäpinnat ja tilaosat (lattiat ja päällysteet)

BOLONIN räätälöidyt lattiat Supercellillä

artikkelikuva: BOLONIN räätälöidyt lattiat Supercellillä

Lattioiden valinnassa oli tärkeää, että ne toimivat hyvin yhteen tilojen muiden materiaalien kanssa. Kuva: Pasi Salminen

BOLONIN kudotut vinyylilattiat valikoituivat yhdeksi lattiamateriaaliksi Supercellin uuteen pääkonttoriin, joka sijaitsee Jätkäsaaressa Wood Cityssä. BOLONIN kudotut vinyylilattiat määriteltiin kohteeseen niiden helppohoitoisuuden, kestävyyden, ympäristöystävällisyyden ja monipuolisten väri- ja kuosivaihtoehtojen ansiosta.

BOLON-lattiapintoja löytyy Supercellilta yhteensä kuudesta kerroksesta. BOLON lattioiden haluttiin olevan visuaalinen ja toiminnallinen elementti vuorovaikutuksessa muiden materiaalien kanssa. BOLON määriteltiin hissiauloihin, käytäviin ja kahvipisteisiin, koska näillä alueilla lattiamateriaalilta haluttiin pitkäikäisyyttä ja vesipestävyyttä.

Jokaiselle kerrokselle haluttiin luoda oma värimaailmansa Supercellin brändivärien pohjalta. Värejä ja kuoseja lähdettiin hakemaan Bolon by you-mallistosta, josta löytyy yli 400 väri- ja kuosiyhdistelmää. BBY-mallistosta asiakas saa itse yhdistellä laajasta valikoimasta omanlaisensa kokonaisuuden. Lopputuloksena ovat upeat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt lattiat, jotka ovat sekä pitkäikäiset, katseenvangitsevat että kestävän kehityksen periaatteita noudattavat.

kuva
Jokaisessa kerroksessa on oma värimaailmansa Supercellin brändivärien mukaan.
Kuva: Pasi Salminen

Valintaan vaikutti vahvasti BOLON lattioissa kestävän kehityksen ajattelu kaikissa tuoteketjun vaiheissa: raaka-aineiden valinnasta tuotantoon, muotoiluun, kuljetukseen, asennukseen, huoltoon ja jätteiden kierrätykseen. Lattioiden on oltava aina kestävyysnäkökulmasta houkuttelevia, koska hyvä design on loppujen lopuksi kestävää muotoilua.

TIETOJA BOLONISTA

BOLON on ruotsalainen muotoiluyritys, joka valmistaa innovatiivisia lattiaratkaisuja kovaan kulutukseen. Kolmannen sukupolven käsissä perheyritys BOLON on kasvanut perinteisestä kudontatehtaasta kansainväliseksi designbrändiksi. BOLON on vahvasti sitoutunut kestävään kehitykseen ja yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsin Ulricehamnissa. Kaikki BOLON lattiat sisältävät kierrätettyä materiaalia vähintään 23 %, tuotanto on täysin hiilineutraali ja käytetty vinyyli on myrkytöntä.

Voit tutustua laajaan valikoimaan osoitteessa: bby.bolon.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »