mainos_984

Valaistus

Älyvalaistus mukautuu erilaisiin tarpeisiin

Langattomat valaistusjärjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä ja nopeita asentaa

artikkelikuva: Älyvalaistus mukautuu erilaisiin tarpeisiin

Piispanportin toimitilakiinteistöön asennettiin langaton valaistusjärjestelmä. Valaistusta voi säätää valaisinryhmittäin tai valaisinkohtaisesti mobiilisovelluksella. Liiketunnistimet ja automatisointi sujuvoittavat käyttöä.

Langattomalla teknologialla voidaan toteuttaa joustavasti tilan käyttötarkoituksen mukaisesti mukautuvia älyvalaistusratkaisuja perinteisiä DALI-ratkaisuja edullisemmin. Langaton etäohjattava järjestelmä vaatii myös vähemmän asennustyötä.

”Viime vuosina langaton teknologia on kehittynyt huomattavasti, ja markkinoille on tullut uusia älyvalaistusratkaisuja. Valaistusratkaisuissa on valtavasti valinnanvaraa, ja yhteistyökumppaneidemme kanssa löydämme sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin”, kertoo Aura Lightin maajohtaja Jani Heikkinen.

Aura Light on ekologisesti ja taloudellisesti kestäviin valaistusratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat valaisimet, lamput ja valaistuksenohjausjärjestelmät.

”Langattomalla teknologialla voidaan luoda täysin toivotunlainen valaistus, jonka voi automatisoida tai jota voi ohjata mobiilisovelluksella ja liikkeentunnistimilla”, lisää Heikkinen.

Joustava ja helppokäyttöinen valaistus

Piispanportti 10 -toimitilakiinteistöön asennettiin tänä vuonna valmistuvan uudistuksen yhteydessä Aura Lightin toimittama langaton älyvalaistusjärjestelmä.

”Piispanporttiin haluttiin erilaisiin tarpeisiin mukautuva järjestelmä. Yritykset saattavat vaihtaa toimipisteidensä sijaintia, jolloin valaistusjärjestelmää voidaan säätää muuttuneiden tarpeiden mukaisesti”, Heikkinen sanoo.

Piispanportin valaistusjärjestelmään valittiin visuaaliselta ilmeeltään pelkistetyt Vector-lineaarivalaisimet, jotka ovat harjattua alumiinia ja ovat erinomaisia toistokohteen valaistuksessa. Piispanportilla käytettiin pitkiä valaisinrunkoja asentamisen nopeuttamiseksi ja linjakkuuden vuoksi.

”Valaisimista voidaan muodostaa säädettäviä ryhmiä tai jokaista valaisinta voi säätää erikseen, joten jokaisen työpisteen valotaso voidaan mukauttaa työntekijän ja työtehtävän tarpeisiin”, kuvailee Heikkinen.

Lisäksi käytettävissä ovat liiketunnistimet, joiden herkkyyttä ja viivettä voi säätää. Valotaso voidaan asettaa himmenemään portaattomasti. Mikäli toimitiloissa halutaan pitää yleisvalaistus toimiajan ulkopuolella, voidaan valaistus säätää himmenemään haluttuun valaistustasoon.

Lisätietoja: www.auralight.com

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2023

prointerior-lehti
mainos_987

BLOGIT

mainos_973
mainos_951

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »