mainos_522

Runko ja rakennustuotteet (auringonsuojaus, ikkunat)

Pilkington Suncool™ Q - tuoteperheen laseilla tehokkaampaa auringonsuojaa

artikkelikuva: Pilkington Suncool™ Q - tuoteperheen laseilla tehokkaampaa auringonsuojaa

Pilkington Suncool™ Q- auringonsuojalasit ovat ensiluokkainen valikoima markkinoiden tehokkaimpia auringonsuojalaseja. Tuotteissa yhdistyvät sekä korkea näkyvän valon läpäisy että erinomainen auringonsuoja. Pilkington Suncool™ Q- lasit ovat offline-pinnoitettuja ja niiden selektiivisyysluku on erittäin korkea, jopa 2,22.

Rakentamisen energiatasovaatimuksiin vastatakseen on NSG Group kehittänyt tehokkaamman Pilkington Suncool™ Q -auringonsuojalasituoteperheen. Pilkington Suncool™ Q - tuoteperheen auringonsuojalasien innovatiivisen pinnoitteen ansiosta tuotteessa yhdistyy huippuluokan näkyvän valon läpäisyn ja auringonsuojan suhde sekä matala ja neutraali heijaste. Pilkington Suncool™ Q 60 tuotteella on valonläpäisy kolminkertaisessa eristyslasissa 53% ja kokonaisenergian läpäisy vain 24%. Näiden arvojen lisäksi myös heijaste on markkinoiden matalin, ainostaan 11%. Pilkington Suncool™ Q – tuoteperheen auringonsuojalasit säilyttävät värineutraaliuutensa tarkasteltaessa mistä kulmasta tahansa.

Pilkington Suncool™ Q auringonsuojalasi on ihanteellinen valinta suurille lasipinnoille rajoittamaan sisätilojen liikalämpenemistä ja samalla kuitenkin päästämään runsaasti valoa sisälle. Matalan auringon kokonaisenergian läpäisyn eli g-arvon johdosta asuin- ja työskentelytila pysyy kesällä miellyttävänä. Koska sisätilojen lämpötila ei nouse auringon lämmön vuoksi, on kokonaisratkaisu ekologisempi ja kustannustehokkaampi matalamman energiankulutuksen ansiosta, kun jäähdytysenergian tarve vähenee.

Pilkington Suncool™ Q -auringonsuojalasien on aina oltava osana eristyslasielementtiä. Kolminkertaisessa eristyslasissa Pilkington Suncool™ Q 60 lasilla päästään Ug-arvoon 0,5 W/m²K. Pilkington Suncool™ Q lasien avulla voidaan jo suunnitteluvaiheessa huomioida erilaisten teknisten ratkaisujen vaatima energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla tuoteperheen ensimmäinen lasi Pilkington Suncool™ Q 60 ja tulevaisuudessa perhe täydentyy Q 70 ja Q 50 laseilla.

Lisätietoja: www.pilkington.com/fi-fi/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_797
mainos_700
mainos_720
mainos_789
mainos_757

AJANKOHTAISTA

mainos_751
mainos_793Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »