Kalusteet ja varusteet (sairaalat, hoivatilat, säilytyskalusteet)

Hoitotarvikeautomaatti laajentaa asiakaspalvelua Akaan hyvinvointikeskuksessa

artikkelikuva: Hoitotarvikeautomaatti laajentaa asiakaspalvelua Akaan hyvinvointikeskuksessa

Akaan Toijalaan avattiin kesällä 2021 hyvinvointikeskus, joka kokoaa sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alle. Akaan terveyskeskuksessa toimivat muun muassa lääkärien ja hoitajien vastaanotot, neuvola, laboratorio, röntgen, fysioterapia ja hoitotarvikkeiden jakelu. PUNTA toimitti hyvinvointikeskukseen kaksi automaattia helpottamaan hoitotarvikkeiden noutoa.

kuva

Hyvinvointikeskuksessa olevista Punnan jakeluautomaateista voi noutaa avaamiskoodia käyttämällä tilaamiaan tarvikkeita samaan tapaan kuin esimerkiksi pakettiautomaateista. Toinen hoitotarvikkeiden jakelua helpottavista automaateista palvelee tilassa, johon pääsee koodilla myös virka-ajan ulkopuolella, jolloin tarvikkeiden nouto ei ole sidottu hyvinvointikeskuksen palveluaikoihin.

Ilkka Ratamo Punnalta kertoo, että ympäri vuorokauden käytössä oleva jakeluautomaatti tarjoaa joustavaa palvelua, joka osaltaan tukee asiakkaan asumista kotona.

”Näin tarvikkeet ovat haettavissa silloin kuin omaan aikatauluun sopii.”

kuva

Nouto aina sopivaan aikaan

Sairaanhoitaja Sari Rahikkala kertoo automaatin helpottavan työtä ja parantavan asiakaspalvelua, kun asiakkaan ei tarvitse erikseen sopia henkilökunnan kanssa tavaroiden noudosta. Asiakas voi hakea paketin oman aikataulunsa mukaisesti lokerosta.

”Olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta. Kaikki osaavat käyttää automaattia.”

Jakeluautomaatti on helppokäyttöinen jakeluratkaisu sekä lähettäjälle että vastaanottajalle: Lähetys viedään lokeroon. Asiakas vastaanottaa sähköpostilla tai tekstiviestillä lokeron numeron sekä numerokoodin, jolla automaatin lokero aukeaa. Lisäksi järjestelmä muistuttaa lähetyksen saajaa, jos pakettia ei ole noudettu määrätyn ajan kuluessa. Jos lähetystä ei noudeta, sen voi purkaa ja lokeron ottaa uudelleen käyttöön.

Ratamo kertoo, että automaatit räätälöidään käyttötarpeiden sekä kohteen sisustuksen tai brändin mukaan. Kokonaisvaltaiseen jakeluratkaisuun sisältyy asennus, järjestelmän ylläpito sekä huolto avaimet käteen -periaatteella.

Punnan automaatit voidaan sijoittaa minne tahansa, tarvitaan vain sähkö- ja nettiyhteys. Hoidamme kuljetuksen, asennuksen käyttövalmiiksi sekä käyttökoulutuksen.”

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_786

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »