mainos_959

Kalusteet ja varusteet (keittiöt, kylpyhuone, saniteettitilat)

Kauneutta ja käytännöllisyyttä

artikkelikuva: Kauneutta ja käytännöllisyyttä

GRANA OY on suomalainen suihkujen, hanojen ja LVI-tarvikkeiden valmistaja, joka vannoo kauniin ja kestävän designin nimeen. Keskitymme aina moitteettomaan tuotteiden laatuun, moderniin muotoiluun ja teknologisiin innovaatioihin. Design ja toiminnallisuus ohjaavat kehitystämme. - Se miltä tuote näyttää on koko ajan tärkeämpää.

Granan designista vastaavat huippusuunnittelijat – hanoja ovat olleet suunnittelemassa esimerkiksi Ristomatti Ratia ja Davide Lamparelli. Innovatiivisen hanadesignin inspiraationa on puhdas suomalainen luonto, toiminnallisuus ja intuitiivisuus näkemyksenämme kehitämme jatkuvasti mallistoamme. Granalle on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Design from Finland – tuotemerkki ja olemme ylpeitä saadessamme kuulua tähän upeaan ryhmään.

kuva

Olemme saavuttaneet vakiintuneen aseman yhtenä Suomen suosituimmista hanamerkeistä. Grana Oy toimii Pirkanmaalla, Akaan kaupungissa ja tiimimme kuuluu 10 ammattilaista. Jatkamalla menestyksekkään yhteistyön perinnettä olemassa olevien kumppaneiden kanssa, Grana vahvistaa asemaansa jo toimivilla markkinoilla, parantaa jatkuvasti asiakaspalvelua ja luo mahdollisuuksia vakaalle keskinäiselle kasvulle.

Olemme vahvistaneet projektimyyntiämme 1.4.2022 alkaen palkkaamalla Granalle erittäin kokeneen projektimyyntipäällikön. Projektiasiakkaamme koostuvat lähinnä pienistä- ja keskisuurista rakennusliikkeistä sekä putkiurakointiliikkeistä. Jatkossa panostamme myös suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoihin, tämä vaatii Granan tuotteiden osalta joitakin muutoksia, jotka ovat jo työn alla. Tulemme myös lisäämään uusia mielenkiintoisia tuotteita ja tarvikkeita mallistoomme palvelemaan entistä paremmin asiakkaidemme tarvetta.

kuva

Projektikohteissa kannattaa olla siis suoraan yhteydessä projektipäällikkö Mika Kuusiseen puh. 050 414 3113 tai sähköposti mika.kuusinen@grana.fi

Yli 20 vuoden kokemus hanojen kehittämisestä ja valmistuksesta mahdollistavat Granan asiantuntijat luomaan markkinakelpoisen valikoiman ja mukauttamaan sen onnistuneesti asiakkaiden muuttuvaan käyttäytymiseen. Suomalaisten kiinnostus kodin sisustamisesta kohdistuu myös keittiö- ja kylpytiloihin. Keittiö avautuu osaksi oleskelutiloja ja kylpyhuoneissa halutaan nauttia kylpylätunnelmista. Hanojen ja suihkujen rooli kodin sisustuselementtinä on kasvanut koko ajan, samoin kuin erilaisten toteutuksien määrä.

kuva

Erilaisten mustien hanojen suosio kasvaa joka vuosi, mustat kylpyhuonetuotteet ovat tulossa yhtä suosituksi kuin klassinen kromi. Mustat tuotteet sopivat hyvin luonnollisten viimeistelymateriaalien kuten puun, marmorin tai muiden kivien kanssa ja siksi niitä valitaan yhä useammin erilaisiin sisustustyyleihin. Suosituimmista hanamalleistamme on saatavilla upeita värivaihtoehtoja; mm. mattamusta, mustakromi, kromi, harjattu teräs, antiikkimessinki. Omaperäisen, mukavan ja käytännöllisen kylpyhuoneen sisustuksen luominen melko hillittyä tyyliä säilyttäen on nyt äärimmäisen helppoa.

kuva

Tuotteiden ja niiden valmistusprosessin sertifiointi on vahvistus valmistajien luotettavuudesta. Grana tuotemerkin tuotteiden laatu on vahvistettu Suomessa vaadituilla tyyppihyväksyntä sertifikaateilla. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, sadesuihkujen sekoittajat ja putkistot valmistetaan samasta laadukkaasta ja turvallisesta sinkkikadon kestävästä messingistä, jota käytämme keittiö- ja pesuallashanoissa.

Lisätietoja: grana.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_958
mainos_972

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »