mainos_749

Kalusteet ja varusteet (keittiöt, kylpyhuone, saniteettitilat)

Luksusta arkeen ylellisillä vesikalusteilla

Tuotenäyttelyssä vesikalusteiden designiin ja ominaisuuksiin voi tutustua rauhassa

artikkelikuva: Luksusta arkeen ylellisillä vesikalusteilla

Sisustukseen ja käyttötarkoitukseen sopivien vesikalusteiden valinta helpottuu, kun tuotteisiin voi tutustua rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Innovaatioilla parannetaan tuotteiden käyttöominaisuuksia ja säästetään vettä.

Asumiseen panostetaan jatkuvasti enemmän ja arjesta halutaan tehdä miellyttävää. Kauniit ja käyttöominaisuuksiltaan monipuoliset vesikalusteet tuovat arkeen elämyksiä niin kotona kuin hotelleissa, toimistotiloissa ja risteilyaluksillakin

”Uudistimme hanojemme ja suihkujemme näyttelytilan, jotta vesikalusteisiin tutustuminen sujuisi helposti ja mukavasti. THE WATER STUDiO Helsinki avaa ovensa Arabianrannassa toukokuussa 2022”, kertoo Hansgrohen maajohtaja Timo Liikanen.

kuva

”Järjestämme THE WATER STUDiO Helsingissä myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä yksityisiä tuotekoulutuksia”, lisää Liikanen.

Maailmanlaajuisesti toimiva saksalainen vesikalustevalmistaja Hansgrohe Group tunnetaan innovatiivisesta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Hansgrohe tuo innovaatiot kaikkien saataville tarjoamalla tuotteita eri hintaluokissa ja tyyleissä.

Arabiankatu 12:ssa sijaitseva THE WATER STUDiO Helsinki on avara, valoisa ja moderni. Suunnittelijat, arkkitehdit ja muut rakennusalan ammattilaiset voivat varata näyttelytilan sopimuksen mukaan omaan käyttöönsä tai omista asiakkaistaan koostuvalle päätöksentekoryhmälle.

Vakiomallistojen tuotteita voi modifioida

THE WATER STUDiO Helsingissä on esillä laaja valikoima hansgrohe- ja AXOR-tuotteita. AXOR täydentää hansgrohen kattausta tuomalla vesikalusteisiin poikkeuksellista designia, luksusta ja yksilöllisyyttä. Kaikilla hansgrohe- ja AXOR-vesikalusteilla on viiden vuoden takuu.

kuva

”Vesikalusteisiin voi tutustua näyttelytilan kylpyhuonemiljöissä ja hakea inspiraatiota tilojen suunnitteluun ja toteutukseen. Jokaisesta tuoteperheestä on esillä vähintään yksi tuote, joka havainnollistaa tuoteperheen muotokieltä, designia ja toimintoja”, Liikanen sanoo.

Tuoteperheestä voidaan valita kohteeseen sopivan kokoinen vesikaluste mittojen perusteella. Vakiomalliston tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, mitoitusta ja värejä voidaan modifioida yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi vedenvirtaamaa voidaan säätää ympäristösertifikaattien, kuten LEED tai BREEAM, täyttämiseksi.

kuva
AXOR One kiillotettu punakulta.

Tuoteinnovaatiot tarjoavat arkipäivän elämyksiä

Vedensäästö on keskeinen osa Hansgrohe Groupin tuotekehitystä. Hansgrohen kehittämät malatavirtaamasuihkut tarjoavat saman suihkunautinnon kuin perinteiset tuotteet huomattavasti vähemmällä vedenkulutuksella. Erilaiset suihkumuodot on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin.

”Ilmalla rikastettu runsas sadesuihku RainAir ja PowderRain-suihkumuodon mikrohienot pisarat rajoittavat vedenkulutusta käyttömukavuudesta tinkimättä. Pieni pisarakoko vähentää veden roiskumista ja suihku on lähes äänetön. Ilmalla rikastettua virtaamaa käytetään myös pesuallashanoissa runsaan tunnun saavuttamiseksi,” kertoo Liikanen.

kuva

Tuotenäyttelyssä voi tutustua myös suosiotaan kasvattaviin seinänsisäisiin suihkumalleihin. Rainfinity-suihkussa käyttömukavuutta on parannettu mahdollisuudella säätää vedentulokulmaa.

”Keittiöhanoissa on yleistymässä ulosvedettävä pikapesin. Uusin keittiöön suunnattu innovaatiomme on allaskaapissa sijaitseva kotelo, jonka avulla ulosvedettävän juoksuputken letku kulkee erinomaisesti eikä takerru mihinkään”, Liikanen sanoo.

Tutustu vesikalusteisiin osoitteessa:
www.hansgrohe.fi ja www.AXOR-design.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

LUE MYÖS

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_799

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »