mainos_984

Sisäpinnat ja tilaosat (kivi, laatta, tiili, lattiat ja päällysteet)

Ekologiset ja laadukkaat keraamiset laatat projektiin kuin projektiin

– koska kyseessä saattaa olla elämäsi laatat

artikkelikuva: Ekologiset ja laadukkaat keraamiset laatat projektiin kuin projektiin

Keraamiset laatat ovat loistava valinta kaikkiin tiloihin. Laattojen helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekee niistä erittäin hyvän materiaalivalinnan. Keraaminen laatta käy todella moneen tarkoitukseen, joten oli tarve julkiseen tilaan tai kotiin, laatta on aina varma valinta. Laatat ovat myös ekologinen valinta.

Vehoniemen Laattamyymälän laajasta laattavalikoimasta löydät varmasti juuri oikeat laatat niin lattiaan kuin myös seinään. Meillä on tuotteita useilta tuotemerkeiltä, joten valikoimaa löytyy jokaiseen makuun.

Valikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat ja erittäin kestävät keraamiset porcellanato laatat. Kestävyytensä ansiosta porcellanato laatat sopivat jokaiseen tilaan, myös vaativiin olosuhteisiin ja ulkotiloihin, kuten terassille, kävelyteille ja piha-alueille. Porcellanato laatta on helppohoitoinen, pitkäikäinen ja ekologinen valinta. Meiltä myös upeat, uniikit mosaiikit, joita et muualta saa.

kuva

Projektimyyntimme auttaa löytämään ratkaisut niin yritysten kuin julkitilojen kohteisiin – sisälaatoituksiin ja ulkolaatoituksiin. Vehoniemen Laattamyymälä on ollut mukana toteuttamassa lukuisten yksityiskohteiden lisäksi sadoissa julkisissa hankkeissa, mm. koulujen, hotellien ja isompien asuntokokonaisuuksien hankkeissa. Projektimyyntimme mahdollistaa monipuoliset ratkaisut myös erityiskohteissa kuten mm. vaativissa sairaalaprojekteissa.

kuva

Aina ammattitaitoisella ja nopealla palvelulla sekä hyvillä neuvoilla! Ota yhteyttä!

Lisätietoja: www.laattamyymala.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2023

prointerior-lehti
mainos_987

BLOGIT

mainos_951
mainos_973

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »