mainos_959

Sisäpinnat ja tilaosat (lattiat ja päällysteet)

Uusi Formica® Laminate Collection ja vedenalainen maailma kohtaavat Formican Habitare-osastolla

artikkelikuva: Uusi Formica® Laminate Collection ja vedenalainen maailma kohtaavat Formican Habitare-osastolla

Maailman johtava ja alkuperäinen laminaattivalmistaja Formica Group on lanseerannut näyttävän ja hienostuneen uuden malliston, jonka värivalikoimat ovat saaneet innoituksensa luonnollisesta ympäristöstä.

Formica® Collection -mallisto sisältää 15 uutta yksiväristä vaihtoehtoa, 34 uutta puukuosia ja 8 uutta Plus Color -väriä. Neljällä ensiluokkaisella viimeistelyllä tarjottavat tuotteet vastaavat kasvavaan suunnittelutrendiin, jossa luontaiset vaikutteet, värit ja kuosit tuodaan sisätiloihin.

Formica Groupin European Design Lead Nina Bailey kertoo: ”Uudessa mallistossa on orgaanisen hienostuneisuuden tuntua. Uudet värit ja puukuosit kuvastavat tämänhetkistä kulttuuria sekä sisustustrendejä, joissa korostetaan luonnollisuutta ja maanläheisyyttä sekä artesaani- ja käsityötä.”

Uusi mallisto:

Yksiväriset vaihtoehdot

Mukana on kolme uutta yksiväristä sarjaa – Greens, Reds ja Night, sekä yksittäinen väri Brite White. Maanläheiset värit tuovat ulkomaailman sisätiloihin, ja ne vaihtelevat vaalean punertavasta terrakottaväristä syvään siniseen ja mustaan. Sävyt ovat tinkimättömän rikkaita, ylellisiä ja tyylikkäitä. Brite Whitella on jo vahva suosikkiasema eri puolilla maailmaa, ja on hienoa tuoda se myös Eurooppaan. Uuden malliston myötä, myös klassikkosävymme K10 IKI White tekee paluun, tämän myötä kaikki yksiväriset sävymme ovat saatavilla myös klassisella Satin NDF-pinnalla.

kuva

Plus Color

Plus Color -valikoima laajentuu kahdeksalla uudella trendivärillä, jotka tekevät siitä entistä upeamman ja monikäyttöisemmän paletin. Valittavissa on pintastruktuuritrendejä heijastavia ensiluokkaisia viimeistelyjä rytmikkäästi toistuvista pehmeisiin mattapintaisiin ja korkeakiiltoisiin vaihtoehtoihin.

kuva

Puukuosit

Uudet puukuosit keskittyvät paikallisiin eurooppalaisiin puulajeihin, valikoimasta löytyy mm. tammi, saarni, pähkinä ja jalava. Suuntaus kohti lämpimiä ja viileitä harmaita ja värittömiä puunsävyjä antaa valikoimalle kaunista monipuolisutta ja tasapainoisuutta.

Formica Group osallistuu 7.-11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Habitare messuille. Upea vedenalainen maailma -osastomme on rakennettu uudistuneen Formica® Laminate Collection:in ympärille. Löydät meidät osastolta 6c60.

Formica® Group on koteihin ja liiketiloihin suunnattujen innovatiivisten sisustuspintatuotteiden globaalisti johtava suunnittelija, valmistaja ja jakelija.

Formica®-laminate on alkuperäinen tuote, johon liittyy yli 100 vuoden kokemus suunnittelusta, tuoteinnovaatioista ja valmistustoiminnasta.

Formica®-laminate on nykyaikainen, kestävä ja suorituskykyinen materiaali. Sitä on helppo työstää, hyödyntää suunnittelussa, puhdistaa ja hoitaa, ja se toimii hienosti muiden materiaalien rinnalla. Sen tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi seinäpaneelit, ovet, sermit, kalusteet ja työtasot.

Valikoimaan kuuluu Formica®-korkeapainelaminaatti, Formica®-massiivilaminaatti, läpivärjätyt ColorCore® Compact ja ColorCore®, aitoja metallifolioita hyödyntävä DecoMetal® sekä Formica Groupin digitaalipainopalvelun mahdollistama Younique®.

Formica® Group (www.formica.com) on kaikkialla maailmassa toimiva globaali konserni. Formica Groupilla on Euroopassa laitokset Yhdistyneessä kuningaskunnassa (North Shields), Espanjassa (Valencia) sekä Suomessa (Kolho).

Voit olla yhteydessä meihin soittamalla numeroon: +358 9 4245 4660, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info.finland@formica.com

Huomautus: Formica®, Formica®-alasinlogo, DecoMetal, ColorCore, ja Younique ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa The Diller Corporation.

© 2022 The Diller Corporation

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_972
mainos_958

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »