mainos_986

Yhteistyössä (Sisustussuunnittelijat SI)

Sisustussuunnittelijat SI ry – 50 vuotta

artikkelikuva: Sisustussuunnittelijat SI ry – 50 vuotta

Viisikymmentä vuotta sitten 10.10.1972, rohkea ja näkemyksellinen joukko alamme edelläkävijöitä perusti Sisustussuunnittelijoiden oman yhdistyksen: Sisustussuunnittelijat SI ry:n.

Yhdistyksen kivijalka valettiin tukevalle perustalle ja se sama perusta kannattelee suunnittelijoidemme työtä myös nyt ja tulevaisuudessa.

1970-luvun alussa perustettu Sisustussuunnittelijat SI Ry valitsi toimintansa lähtökohdiksi kattavan ammattitaidon, palvelualttiuden, henkilökohtaisen kohtaamisen sekä rehellisen ja läpinäkyvän toimintakulttuurin – 2022 työmme perusta rakentuu edelleen samalle arvopohjalle. Arkkitehtuurin perinteiden kunnioittaminen, laadun vaaliminen ja aito asiakkaan kohtaaminen ovat hyvän suunnittelutyön perusta. Samalla SI on jatkuvasti kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja sen uusista ilmiöistä; otamme avoimina ja uteliaina muuttuvan maailman haasteet vastaan. Teemme monipuolista yhteistyötä eri yritysten ja yhteisöjen kanssa - elämme ajassa ja opimme uutta.

Saumaton vuoropuhelu, ammattimainen yhteistyö sekä yhteinen arvomaailma – pidetään näistä huolta, yhdessä.

15.10.2022 saimme vihdoin juhlia kiitollisina tästä inspiroivasta yhteisöstä, ystävistä sekä kollegoista, joihin olemme matkamme varrella saaneet tutustua ja nostaa yhdessä maljan, jos toisenkin!

Juhlagaalaa varten toteutimme videon, joka on nähtävillä täällä >>>

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »