mainos_1077

Sisustussuunnittelu
Sisäpinnat ja tilaosat

Uniikit erikoissisustukset valmistetaan mittatilauksesta

artikkelikuva: Uniikit erikoissisustukset valmistetaan mittatilauksesta

Laadukkaan ja yksilöllisen erikoissisustuksen toteuttaminen vaatii vahvaa materiaalien ja toteutustapojen tuntemusta. Erikoissisustusten asiantuntija DecoWorks Oy toteuttaa mittatilauksesta kohteen tarpeen mukaisia sisustusratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.

Vuonna 2013 perustettu DecoWorks Oy on erikoissisustusten rautainen ammattilainen, joka tunnetaan vahvasta osaamisestaan, laadukkaista ratkaisuistaan ja toimitusvarmuudestaan. Vuosikymmenessä yritys on kasvanut huomattavasti ja kehittää jatkuvasti toimintaansa.

”Alun perin perustimme DecoWorksin työpaikaksi itsellemme ja parille hyvälle työntekijälle. Kymmenessä vuodessa olemme kasvaneet yli 20 henkeä työllistäväksi yritykseksi, mistä kiitos kuuluu ammattitaitoiselle henkilökunnallemme. Samalla olemme kerryttäneet osaamistamme materiaalien työstämisessä ja sisustusten toteuttamisessa”, sanoo DecoWorksin toimitusjohtaja Kirsi Somervuori.

Hissikorien sisustajana ja valmistajana tunnustusta saanut DecoWorks tarjoaa osaamistaan myös julkisten ja puolijulkisten tilojen, kuten hotellien, ravintoloiden ja kauppakeskusten, sekä asuinkiinteistöjen erikoissisustusten toteuttamiseen.

Decoworks Oy

”Valmistamme ja asennamme laajalla skaalalla erikoisosaamista vaativia sisustusratkaisuja. Toteutamme monipuolisesti pintoja ja kalusteratkaisuja monista eri materiaaleista kuten puusta, puuviilusta, metallista, lasista ja kivikomposiitista”, kertoo Somervuori.

Yksilöllisten tuotteiden toimitus joustavaa

DecoWorksin Halikossa sijaitsevien tuotantotilojen puu- ja metalliosastot on varusteltu laajalla konekannalla. Yksilölliset tuotteet mitoitetaan ja valmistetaan käsityönä, ja yritys toteuttaa niin uudiskohteiden kuin saneeraus- ja konservointikohteidenkin sisustuksia.

”Osaavan henkilökuntamme, kattavan konekantamme ja yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan sisustusratkaisuja erittäin joustavalla aikataululla”, Somervuori sanoo.

Decoworks Oy

DecoWorks toteuttaa sisustusratkaisut tilaajan toiveiden ja arkkitehtisuunnitelmien pohjalta ja tarjoaa asiantuntemustaan suunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennuttajien käyttöön jo suunnitteluvaiheessa.

”Olemme erittäin mielellämme mukana suunnittelutyössä. Meille on vuosikymmenen mittaan muodostunut vahva tuntuma sisustusratkaisujen toteuttamistavoista sekä erilaisten materiaalien yhdistelemisestä luovalla ja näyttävällä tavalla”, sanoo Somervuori.

Ainutlaatuisia toteutuksia monissa kohteissa

DecoWorksin laajassa portfoliossa on uniikkeja toteutuksia laidasta laitaan. Kuuluisin kohteista on Eduskuntatalo. DecoWorks konservoi Eduskuntatalon avoimista hissiosastojen ketjusta muodostuvan Paternoster-hissin sekä vanhat henkilöhissit ja toteutti istuntosaliin messinkilistoituksia.

Kehäradan, Länsimetron ja monien kauppakeskusten kuten tamperelaisen kauppakeskus Ratinan ja raisiolaisen kauppakeskus Myllyn liukuportaiden verhoukset ovat DecoWorksin käsialaa. Monien kauppakeskusten ja hotellien hissien sisustuksessa voi nähdä DecoWorksin kädenjäljen.

Decoworks Oy

”Digiprintattu lasi on kasvattanut suosiotaan sisustuksessa. Helsingissä sijaitsevaan Mestarihotelliin toteutimme todella näyttävät digiprintatut lattiat. Digiprinttaus tuo valtavasti mahdollisuuksia sisustukseen, sillä menetelmällä voi toteuttaa millaisen kuvan tahansa”, Somervuori sanoo.

Parhaillaan DecoWorks suunnittelee yhteistyökumppaniensa kanssa digiprinttausmenetelmän kehittämistä siten, että digiprintattuun lasiin saataisiin tekstuurilla elävämpi pinta.

”Haluamme tuoda erikoissisustuksiin uusia, luovia ja näyttäviä ratkaisuja”, Somervuori sanoo.

Tutustu upeisiin erikoissisustusratkaisuihin osoitteeesa www.decoworks.fi.

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »