mainos_1043

Kalusteet ja varusteet (vihersisustus)
Projektiesittelyt (kohteessa mukana)

Viihtyisän vehreä sisustus on investointi työhyvinvointiin

artikkelikuva: Viihtyisän vehreä sisustus on investointi työhyvinvointiin

Cloud1:n kodikkaissa toimitiloissa vehreys näkyy aulasta alkaen jokaisessa tilassa. Vihersisustuksella luonto tuodaan lähelle, mikä parantaa työhyvinvointia. Investointi vihersisustukseen kannattaa: viihtyisissä tiloissa on mukava olla ja työskennellä.

Digitalisaation ja datalähtöisen pilvitransformaation asiantuntija Cloud1 muutti uusiin toimitiloihin joulukuussa 2021. Cloud1:lle oli alusta saakka selvää, että tilojen on oltava viihtyisät ja elävän vihreät. Tilojen vihersisustuksesta vastaa Viherviisikko.

Viherviisikko Oy

”Uusi toimitila on suunniteltu meidän tarpeisiimme, ja halusimme sisustukseen väriä ja elävyyttä. Vihersisustus tekee tiloista viihtyisät ja kodikkaat. Kilpailutuksessa vihersisustaja Kenneth Björklöfin tarjoama vihersisustussuunnitelma Viherviisikolta oli ehdottomasti paras, ja meillä synkkasi heti hyvin”, kertoo Cloud1:n toimistopäällikkö Annu Sarpaneva.

Viherviisikko toteutti tiloihin monipuolisen vihersisustuksen Cloud1:n toiveiden pohjalta. Vuoden 2022 tammikuussa valmistunutta vihersisustusta täydennettiin vuoden 2023 lopussa.

”Viime vuoden lopulla toteuttamassamme henkilöstökyselyssä työntekijät toivoivat tiloihin runsaammin kasveja. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin, viihtyy ja haluaa tulla toimistolle, joten täytimme mielellämme henkilöstön toiveen. Vihersisustukseen panostaminen kannattaa , sillä viihtyvyydellä on suuri merkitys myös työhyvinvoinnin kannalta”, Sarpaneva sanoo.

Viherviisikko Oy

Vihreää kaikkiin tiloihin

Viherkasvit näkyvät Cloud1:n kaikissa tiloissa aulasta loungeen, neuvottelutilaan, avotoimistotilaan ja työhuoneisiin. Kasveja on sijoiteltu ikkunalaudoille ja kaapistojen päälle, sekä loungeen tehtiin näyttävä viherseinätoteutus seinäamppeleilla.

Istutuksiin valittiin valkoisia ja harmaita mattapintaisia Ecopots-ruukkuja, jotka on valmistettu kierrätysmuovista. CO2-neutraalien ruukkujen ajaton design ja luonnollinen ulkonäkö sopii erilaisiin sisustuksiin.

”Tiloihin suunniteltiin toimiva kokonaisuus aidoista kasveista ja silkkikasveista, jotta vihreyttä ja viihtyisyyttä saadaan kattavasti koko toimistoon valaistusolosuhteista riippumatta. Silkkikasvit vaativat myös vähemmän huoltoa”, kertoo Viherviisikon vihersisustaja Merja Kurki.

”Esitimme Viherviisikolle toiveet kasvien sijoittelupaikoista, määristä ja korkeudesta, ja muutoin annoimme heille vapaat kädet. Viherviisikko kuunteli toiveita tarkalla korvalla. Olemme äärettömän tyytyväisiä toteutukseen”, sanoo Sarpaneva.

Viherviisikko Oy

Huoltosopimuksella kasvit voivat hyvin

Cloud1 valitsi huolettoman leasingsopimuksen, johon sisältyy kasvien huoltaminen. Sarpaneva on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Viherviisikon kanssa. Sekä kasvien huoltaminen että vihersisustuksen muuntelu ja uusien kasvien tilaaminen sujuvat Viherviisikon kanssa erinomaisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Cloud1 ja Viherviisikko ovat muokanneet vihersisustusta yhteistyössä toimiston arkeen sopivaksi. Esimerkiksi neuvotteluhuoneet ovat usein varattuja koko työpäivän ajan, joten aidot kasvit vaihdettiin vähemmän huoltoa vaativiin silkkikasvi-istutuksiin.

”Olemme muunnelleet vihersisustusta omaehtoisesti, ja Viherviisikon viherkasvihuoltajat varmistavat huoltokäynneillä, että kasvit menestyvät uusilla kasvupaikoillaan. Viherviisikko hoitaa kasvit ammattitaidolla, joten kasvit ovat aina hyvinvoivia ja hyvännäköisiä, ja me voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme”, Sarpaneva sanoo.

Katso lisää vihersisustuksen mahdollisuuksista TÄÄLTÄ!

Teksti: Merja Maukonen
Kuvat: Digiliekki Oy

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1036
mainos_1052

AJANKOHTAISTA




Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »