mainos_1039

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)
Sisäpinnat ja tilaosat (väliseinät, tilanjako)

Uusi raikas ilme kylpyhuoneeseen

artikkelikuva: Uusi raikas ilme kylpyhuoneeseen

Fibo-seinäjärjestelmän avulla saat uuden kylpyhuoneen hyvin edullisesti, satoja designvaihtoehtoja ja 15 vuoden takuun.

Kylpyhuone on kodin tiloista usein kallein ja vaativin remontointikohde, mutta samalla se on useimpien toivomuslistalla ensimmäisenä, kun asunnon kunnostamista suunnitellaan.

Fibo-seinälevyt on sertifioitu rakennusmääräysten mukaisesti Eurofinsillä, ja niillä saat kylpyhuoneesi seinistä juuri sellaiset kuin haluat huomattavasti tavallista helpommin ja edullisemmin. Valittavanasi on satoja erilaisia, modernia skandinaavista tyyliä ilmentäviä design-vaihtoehtoja. Voit suunnitella vapaasti kylpyhuoneesi seinät ja luoda tilaan omanlaisesi ilmeen puusta, maasta ja kivestä vaikutteita saaneilla luonnollisilla sävyillä tai voimakkailla, huomiota herättävillä väreillä sekä erilaisilla pinnoilla.

Napsauta seinä paikalleen
Fibo-seinälevyjen asennus on niin nopeaa ensisijaisesti siksi, että ennakkovalmisteluja vaaditaan huomattavasti tavallista vähemmän. Koska höyrynsulkua, kipsiä tai liimaa tai yksittäisten kaakelilaattojen ladontaa ja saumausta koskevia vaatimuksia ei ole, seinälevyt voidaan asentaa suoraan olemassa olevaan seinään tai runkopalkkeihin. Seinälevyt toimitetaan täyskorkeina, napsautetaan paikalleen ja lukitaan yhteen Fibo Aqualock -saumalukituksella.

Tehokkaan asennuksen ja alhaisten materiaalikustannusten ansiosta keskikokoisen kylpyhuoneen kunnostaminen on noin puolet edullisempaa kaakeliseinäiseen kylpyhuoneeseen verrattuna.

Asennus on itse asiassa niin yksinkertaista, että voit tehdä sen itse edellyttäen, että noudatat tarkasti asennusohjeita.

Helppo puhdistaa
Tulet huomaamaan, että täysin sileä pinta on hyvin helppo puhdistaa, kun seinälevyissä ei ole saumoja tai liitoksia, joihin lika pääsee kertymään. Sileät Fibo-seinälevyt eivät myöskään värjäänny kovin helposti. Ne voidaan puhdistaa yleisesti myytävillä puhdistusaineilla, ja ne säilyvät hyvännäköisinä vuosia.

Sen vuoksi voimme antaa niille peräti 15 vuoden takuun. Riippumatta siitä, kunnostatko koko kylpyhuoneen vai uudistatko vain sen tyyliä, Fibo-seinälevyt kestävät vuosikymmeniä. Helpon asennuksen ja alhaisten kustannusten ansiosta seinien uusiminen on perusteltua myös silloin, kun haluat tehdä sen vain muuttuneen maun tai vaihtelun vuoksi. Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi tuotteen ympäristövaikutuksista. Fiboseinälevyt ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä ne on valmistettu PEFC-sertifioidusta puusta.

Yksinkertaisesti fiksumpi tapa uudistaa kylpyhuoneen seinät.

Lisätietoja
Sivustossa https://fibosystem.fi/ esitellään kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot ja näet omin silmin, miltä kylpyhuoneesi tulee näyttämään. Fibo-seinäjärjestelmiä myydään useimmissa rakennustarvikeliikkeissä. Fibo stand

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1036
mainos_1052

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »