mainos_1077

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat)

Axor Edge - jalokivi kylpyhuoneessa

artikkelikuva: Axor Edge - jalokivi kylpyhuoneessa

Ylellinen yhdistelmä geometrisia muotoja ja äärimmäisen tarkkoja pintoja – uusi AXOR Edge -hana on kuin jalokivi kylpyhuoneessa. Yhteistyössä ranskalaisen Jean-Marie Massaudin kanssa suunniteltu hanamallisto huokuu luksusta ja murtaa sekä estetiikan että valmistusteknologian rajoja. AXOR Edgen tuotantoon varta vasten kehitetty, viimeisintä tekniikkaa edustava timanttileikkurilaitteisto tuottaa ennennäkemättömän tarkkoja pintoja ja ääriviivoja. Avaruus- ja laserteollisuudessakin käytettävä tuotantoteknologia mahdollistaa AXOR Edgen jokaisen reunan ja kulman täydellisen tarkat 45 asteen viisteet.

AXOR Edge on yhtä aikaa massiivinen ja hienovarainen: äärimmäisen tasaiset, valoa hohtavat pinnat ja tarkat viisteet asymmetrisesti yhdistettynä. Ylelliset timanttihiontakuviot toimivat valovoimaisina yksityiskohtina. Kolmiulotteinen hana on uudenlainen haptinen elämys maksimaalisella loistavuudella ja säteilevyydellä. Yksilöllisyyden korostamiseksi AXOR Edge on saatavissa seitsemässä kiiltävässä FinishPlus-erikoisvärissä: kultaisesta pronssiin ja mustaan kromiin.

AXOR Edge mallistoon kuuluu pesuallas-, suihku- ja ammehanoja, joita on mahdollista yhdistellä AXOR suihkujen kanssa. Mallisto on Suomen ensiesittelyssä Habitare 2019 ‑messuilla Helsingissä.

Lisätietoa:
www.axor-design.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »