mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat (väliseinät, tilanjako)

Walleniumilta mittava lasiseinätoimitus K-Kampukseen

artikkelikuva: Walleniumilta mittava lasiseinätoimitus K-Kampukseen

Siirrettävien väliseinäjärjestelmien erikoisosaaja Wallenium on toimittanut K-Kampuksen kaikki täyslasiset käytäväseinät sekä mustat viiluovet. Yritys toteuttaa myös K-Kampuksen toisen vaiheen laajennusosan täyslasikäytäväseinät. Koko toimituksen laajuus on noin 3600 m2.

Vuonna 1999 perustetulla Walleniumilla on kattavat järjestelmä- ja muunneltavien seinien tuotesarjat toimistorakentamiseen. Wallenium on ollut Suomen johtavia järjestelmäseinätoimittajia jo yli kymmenen vuoden ajan.

Wallenium kehittää, valmistaa, myy ja asentaa siirrettäviä väliseinäjärjestelmiä toimistoihin, kauppakeskuksiin ja julkisiin tiloihin. Yritys toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Liettuassa ja Kanadassa.

Erityisratkaisujen ekspertti
”Tuotteemme ovat modulaarisia, joten ne ovat nopeita asentaa. Lisäksi toimitamme joustavat ja räätälöidyt ratkaisut erityistarpeisiin. Meillä on myös VTT:n testaamat äänieristysratkaisut”, toimitusjohtaja Endrus Arge Walleniumista toteaa.

Yrityksen vahvuutena on jatkuva tuotekehittely sekä aktiivinen yhteistyö sisustajien ja arkkitehtien kanssa, joille tarjotaan teknistä tukea ratkaisujen suunnittelussa, kuten K-Kampuksessakin.

”K-Kampus on erittäin haastava kohde, jonka lasisten seinäratkaisujen toteutuksessa oli yli sata erikoisratkaisua tai detaljipiirustusta. Siellä käytettiin erikoistilauksena tehtyjä teräsprofiileja. Ovet olivat erikoiskorkeat ja käytävältä katsottuna samassa tasopinnassa lasiseinän kanssa. Eli haasteita oli mutta asiakas on tyytyväinen”, Arge kertoo.

Walleniumin äänieristyskokemuksen myötä on yrityksestä kasvanut ulos viime vuonna perustettu hiljaisten huoneiten valmistaja Silen, jonka tuotteita saa Silenilta suoraan, mutta myös Walleniumin kautta asennettuna.

Lisätietoja:
www.wallenium.fi/fi/
www.silenspace.com

Teksti: Jari Peltoranta

K-Kampus, Wallenium

K-Kampus, Wallenium

K-Kampus, Wallenium

K-Kampus, Wallenium

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »