mainos_986

Sisustussuunnittelu

Kansainvälinen personoidun sisustamisen kilpailu tarjoaa näkyvyyttä

artikkelikuva: Kansainvälinen personoidun sisustamisen kilpailu tarjoaa näkyvyyttä

Esimerkki aikaisemmasta 3D-mallia hyödyntäneestä kilpailutyöstä

Antalis Interior Design Award on kansainvälinen personoidulle sisustamiselle omistettu kilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Kisaan osallistui lähes 350 projektia 29 eri maasta, joten menestyksen innoittamana kilpailu järjestetään nyt toisen kerran.

Arkkitehdit, suunnittelijat, tulostajat, yritykset ja alan oppilaitokset kutsutaan osallistumaan kilpailuun 1.10.2019 – 31.1.2020 välisenä aikana. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on, että 1.1.2018 jälkeen toteutetussa / käynnistetyssä sisustusprojektissa on käytetty vähintään yhtä Antaliksen valikoimaan kuuluvaa materiaalia. Osallistuja syöttää projektinsa suoraan www.antalisinteriordesignaward.com ‑kilpailusivustolle. Kaikki kilpailuun hyväksytyt työt tulevat näkyviin sivuston Gallery-osiossa tarjoten osallistujille näkyvyyttä ja sen myötä tunnettuutta ja mahdollisuuksia kontakteihin kansainväliselläkin tasolla.

kuva
Riemusta Oy:n suunnittelema Taitorin toimistotilojen uudistus on esimerkki edellisen kilpailun Office-kategoriaan osallistuneesta suomalaisesta työstä. Tämä projekti löytyy myös The BOOKista. Sinne on yksiin kansiin koottu edellisen kilpailun voittotyöt ja muita kilpailuun osallistuneita mielenkiintoisia toteutuksia.

kuva

Completed projects ‑sarjassa on tarjolla viisi eri kategoriaa: Hospitality, Retail, Office, Home ja Public building. Lisäksi Textile Awards -sarjaan voi osallistua, jos projektissa on hyödynnetty Antaliksen tekstiilituotteita ja vastaavasti Achitectural Films Awards -sarjaan sisustuskalvoilla. White model 3D project -sarjassa jokainen, jolla ei ole valmista tai meneillään olevaa projektia, voi luoda kilpailusivustolla olevaan pohjaan oman ratkaisunsa Antaliksen suurkuvavalikoimaa hyödyntäen; sarjan voittaja palkitaan 2 500 eurolla. Public Recognition Award -palkinnon voittaa puolestaan projekti, joka saa kilpailusivustolla eniten ”tykkäyksiä”.

Kilpailun tuomaristo koostuu kansainvälisistä design-alan toimijoista. Yhdeksän voittajaa julkistetaan FESPA-messuilla Madridissa maaliskuussa 2020. He hyötyvät laajasta näkyvyydestä mediassa, kilpailusivuston Gallery-osiossa, sosiaalisessa mediassa, Antaliksen nettisivuilla sekä kansainvälisissä tapahtumissa ja asiakastilaisuuksissa ympäri maailmaa.

Lisätietoja: www.antalisinteriordesignaward.com ja www.antalis.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_985

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »