mainos_1077

Sisustussuunnittelu
Sisäpinnat ja tilaosat

Luova design viimeistelee ilmeen

Näyttävät ja toimivat julkisten tilojen sisustusratkaisut syntyvät eri materiaaleja yhdistelemällä

artikkelikuva: Luova design viimeistelee ilmeen

Hermann’s Finland Oy toteuttaa vaativia sisustusratkaisuja suurissa rakennusprojekteissa kuten kauppakeskuksissa ja metroasemilla. Onnistumisen takaavat vahva materiaalien tuntemus sekä jokaiseen projektiin nimetty oma projektitiimi.

Hermann’silla on vankka kokemus kauppakeskusten ja muiden julkisten tilojen sisätilaratkaisuista. Metroasemilla ja pysäköintilaitoksissa Hermann’s on toteuttanut sekä sisä- että ulkorakenteita. Tuotannossa yhdistyvät perinteiset kädentaidot, luova design-osaaminen ja modernit valmistustekniikat.

”Viimeisin suuri projektimme oli kauppakeskus Triplan shopfront-seinärakenteiden suunnittelu, valmistaminen ja asentaminen. Muita toteuttamiamme kauppakeskusprojekteja ovat esimerkiksi Redi, Iso Omena ja lappeenrantalainen IsoKristiina”, kertoo Hermann’sin myyntipäällikkö Karo Kymäläinen.

Shopfront-seinien lisäksi Hermann’s toimittaa siirtolasiseiniä, kaiteita ja portaita sekä paloseiniä, kuilurakenteita, valoseiniä ja kattorakenteita. Päämateriaaleina käytetään lasia, terästä ja puuta sekä lisäksi muovia ja komposiittia.

”Meillä on vahva suunnitteluosaaminen ja tuntemus eri materiaalivaihtoehdoista. Triplassa päämateriaalina oli lasi, jonka lisäksi käytettiin terästä, puupaneelituotteita ja komposiittilevyjä”, sanoo Kymäläinen.

Oma tiimi jokaiseen projektiin

Jokaiseen projektiin kiinnitetään projektipäälliköstä, suunnittelijasta ja työnjohtajasta koostuva tiimi, joka keskittyy vain kyseiseen projektiin alusta loppuun saakka. Projekteja valvotaan sisäisesti ja edistymistä seurataan sähköisillä järjestelmillä.

”Kaikki on sähköisesti aikataulutettua ja dokumentoitua”, Kymäläinen sanoo.

Hermann’sin tuotantotiloissa on monipuolinen konekanta sekä pintakäsittelylaitos, joiden avulla eri materiaalien yhdisteleminen onnistuu helposti. Älykkäät rakenteet ja moduulit suunnitellaan, mallinnetaan ja valmistetaan tietokoneavusteisesti arkkitehtipiirustusten pohjalta.

”Valmistamme moduulit omissa tai alihankkijoidemme tiloissa, joten työmaalla ne tarvitsee vain asentaa. Toimintatapamme nopeuttaa ja helpottaa sekä omaa että rakennuttajan työskentelyä”, Kymäläinen sanoo.

Omien erityisosaajiensa lisäksi Hermann’silla on laaja alihankintaverkosto, jonka erityisosaamista voidaan tarvittaessa hyödyntää projekteissa.

Lisätietoja: www.hermanns.fi

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »