mainos_1039

Sisustussuunnittelu
Sisäpinnat ja tilaosat (ovet, helat, lukot)

Vapauta aikaa itse suunnitteluun

Liunen BIM-objektit päivittyivät

artikkelikuva: Vapauta aikaa itse suunnitteluun

Hyvä ja toimiva tila vaatii hyvän suunnittelun, ja hyvä tuote on arkkitehdille mahdollisuus tehdä uusia ja kestäviä suunnitteluratkaisuja. Liunen monipuolisesta suunnitteluobjektista löytyvät kaikki ovi-, elementti- ja karmimallit, ja kunkin tuotteen sopivuuden ympäristöönsä näkee heti.

Haluamme helpottaa tilojen ammattimaista suunnittelua. Seinän sisään liukuvia oviratkaisuja tarjoavalla kotimaisella Liunella on pitkä historia ovien suunnitteluobjektien parissa.

”Liune on tarjonnut ovien BIM-objekteja jo yli kymmenen vuoden ajan, mutta viime vuosina olemme huomanneet kiinnostuksen lisääntyneen huomattavasti”, kertoo Liunen takana olevan Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

Uunituoreen päivityksen saaneen Liunen GDL- välioviobjektin voit ladata veloituksetta itsellesi, mikäli käytössäsi on ArchiCAD -ohjelma. Objektiin on lisätty mm. uusia ovi- ja karmimalleja sekä lukkoja.

”Suunnitteluun käytettävien työkalujen täytyy olla ohjaavia ja toisaalta antaa riittävästi vapautta, jotta arkkitehdit pystyvät vastaamaan esimerkiksi tilankäytön kysymyksiin”, Lauri Melvasalo, maisema-arkkitehti.

Kaikki Liune-ovet tietomalleina

Hyvä ja toimiva tila vaatii hyvän suunnittelun, ja hyvä tuote on arkkitehdille mahdollisuus tehdä uusia ja kestäviä suunnitteluratkaisuja. Tilojen muunneltavuus tukee niiden toimivuutta ja aistiesteettömyyttä, ja Liune-väliovijärjestelmällä muunneltavuus lisääntyy.

Suunnitteluobjektista löytyvät kaikki Liunen ovimallit. Sillä pystyy helposti testaamaan eri värejä ja malleja, ja kunkin oven sopivuuden ympäristöönsä näkee heti. Tämä säästää suunnittelijan aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuuksia rakennuspiirustuksissa, kun valmistajan laatimia objektikuvia voi käyttää detaljikuvissa.

”Objektissa on mukana nyt myös taideovet, sillä olemme halunneet tuoda taiteen helposti osaksi suunnittelua, koska taiteen osuus sisustuksessa kasvaa jatkuvasti”, Leena Lundell huomauttaa.

BIM-suunnitteluobjektit voi ladata veloituksetta osoitteesta www.liune.fi/bim

Moderni, ekologinen ja toimiva Liune

Kustannustehokkaassa pohjaratkaisussa jokainen monikäyttöinen neliö on arvokas, ja samalla akustiikan kysymykset on ratkaistava laadukkaasti. Siihen tarpeeseen on syntynyt Liune. Verrattuna avautuvaan oveen, jokainen Liune säästää 2-3 neliötä kulkutilaa.

Liunen sydän on sen teräksinen elementti, johon väliovi liukuu. Elementti hitsataan jo tehtaalla takuulla kestäväksi, ja sen asentaminen on markkinoiden helpointa ja nopeinta. Rakentajat arvostavat sitä, että ovi tulee kokonaisena väliseinäelementtinä.

Sataprosenttisesti kierrätettävä teräselementti soveltuu täydellisesti vähähiiliseen rakentamiseen, ja Liunen ovet tulevat löytymään mm. kiertotalouden emotalo Pyörteestä, joka valmistuu Lohjan asuntomessuille 2021. Kaikilla Liune-tuotteilla on myös EPD-ympäristöseloste.

Inspiroiva Liune-tilawebinaari 24.9.2020

Asuntojen ja toimitilojen kehitys on viime vuosina kulkenut kohti pienempiä neliömääriä. Muutosta ohjaavat sekä kustannustehokkuus että ekologiset tavoitteet. Suunnittelijoille tämä tarkoittaa, että on löydettävä uusia tapoja toteuttaa asumismukavuutta, asuntojen monikäyttöisyyttä sekä toimitiloissa joustavuutta ja hyvää työympäristöä.

Tähän aiheeseen syvennymme tilasuunnitteluun keskittyvässä webinaarissa. Keskustelemassa on mm. Liunen suunnitteluobjektien takana oleva maisema-arkkitehti Lauri Melvasalo. Ota päivämäärä 24.9.2020 jo nyt ylös, ja seuraa Liunen ilmoittelua!

kuva
Lataa BIM-objektit 31.8.2020 mennessä ja osallistut arvontaan! Arvomme kaikkien suunnitteluobjektin ladanneiden kesken viisi Johanna Oraksen taideastiapakettia.

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 1/2024

prointerior-lehti
mainos_1036
mainos_1052

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »