mainos_1077

Kährs Tukholman messuilla

artikkelikuva: Kährs Tukholman messuilla

Kuva: Kährs Oy

Kährsin teemana Tukholman messuilla 2020 oli Mix & Match. Osastolla esiteltiin kolmen tunnelmallisen väritrendin alle koottua näyttävää kokonaisuutta, joissa yhdisteltiin Kährs-parketteja ja -vinyylilankkuja sekä modulyss-tekstiililaattoja. Tämä havainnollisti hienosti, kuinka erilaisia lattianpäällysteitä voidaan käyttää uniikkien ja inspiroivien tilojen toteuttamisessa. Plaza Interiör -lehti valitsi Kährsin osaston suosikikseen messuilla.

Kährs Oy (aikaisemmin Karelia-Upofloor Oy) kuuluu Kährs-konserniin, joka on maailman johtavia puulattioiden ja PVC- ja pehmitinvapaiden muovipäällysteiden valmistajia. Kährs tarjoaa käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä lattiaratkaisuja kaikkiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin ja sen valmistamissa ja toimittamissa lattianpäällysteissä yhdistyy ensiluokkainen design, tekninen ylivoimaisuus ja korkea laatu ja sekä ekologisuus ja kestävän kehityksen periaatteet.

Lisätietoja: www.kahrs.com

kuva
Kuva: Kährs Oy

kuva
Kuva: prointerior

kuva
Kuva: prointerior

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »