mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat

Räätälöimällä asiakkaan näköiseksi

Uudet kustannustehokkaat tekniikat ja materiaalit ovat tehneet toimitilasisustamisesta todellisen runsaudensarven

artikkelikuva: Räätälöimällä asiakkaan näköiseksi

Art4u on projektimaailmaan visuaalista pilkettä ja tinkimätöntä funktionaalisuutta tuova toimija, jonka intohimona on sisustaa tiloja uudella, persoonallisella tavalla. Johanna Paganus kertoo, että yrityksellä on mahdollista hoitaa projektit aineistotöistä aina asennukseen:

”Me olemme olleet mukana lukuisissa pienissä ja suurissa uudis- ja saneeraushankkeissa. Paljon on tehty vuosien varrella, mutta me myös kehitämme jatkuvasti valikoimaamme vastaamaan toimitilasisustajien toiveita ja tarpeita”, hän linjaa.

Millaisiin suunnitelmiin tuotanto taipuu? – Skaala todella on laaja: yritys tekee suurkokotulosteita mm. akustiikkalevyille, valokuvatapeteille, erilaisille levypinnoille ja tarrataustaisille materiaaleille; tulostaa, kiilaa ja kehystää isojakin tauluja; leikkaa ja tulostaa tarratuotteet seinille, laseille ja yritysteippauksiin.

”Tyypillisesti toimitilasisustuskohteessa tarvitaan meiltä mm. opasteet, kohotetut tai valaistut yrityslogot, näkösuojakalvot, valokuvatapetit, akustiikkalevypinnat, sisustustaulut erilaisille pinnoille sekä erilaiset kirjoituspinnat”, listaa Paganus.

”Varsinkin akustiikkaratkaisuja haetaan nykyisin lähes jokaisessa projektissa. Siihen olemme kehitelleet muuntuvia sermiratkaisuja sekä kiinnitystapoja, joilla tiloista saadaan helposti muuteltavia.”

kuva

Koko paketti samasta paikasta

Koska samaan yrityskokonaisuuteen kuuluu myös Opastemestarit, saa asiakas ”saman katon alta” usein ensin opasteratkaisut, sitten sisustusratkaisut.

”Nykyisin opasteet huomioidaan jo osana sisustussuunnitelmaa ja niiden suunnitteluun panostetaankin enemmän. Hyvänä esimerkkinä tästä Uusi lastensairaala, jossa opasteet olivat värikkäitä ja ilmeikkäitä. Opastepuolella käytetään tänä päivänä paljon myös esimerkiksi puumateriaaleja.”

Yrityksen tuotantotilat ovat Petikossa ja meillä on tuotteita ja sovelluksia esillä tiloissamme. Paganuksen mukaan tuotteiden valmistuksen omavaraisuus ja tuotannon sijainti pk-seudulla – lähellä kohteita – on melkoisen kova valttikortti projektityöskentelyssä. ”Tuotannossamme pystytään reagoimaan kohteiden muutos- ja lisätarpeisiin ketterästi, jolloin toimitus ja asennus pysyvät sovituissa aikatauluissa.”

Asiakas osaa vaatia

Paganuksen mukaan asiakkaiden toivomuksissa näkyy, että eri tekniikoista ja materiaaleista on otettu selvää ja rima on korkealla projektin suhteen. Suuntaus on jo pitkään ollut kohti entistä räätälöidympää ja uniikimpaa – yritykset tietävät, millainen käyntikortti visuaalisuus on jo ihan rekrytointimielessä ja osaavat jo vaatia.

Paganuksella on hyviä uutisia kaikille toimitilojen ”visuaalisesta vallankumouksesta” haaveileville: kaikenlainen kustomointi ja yksilöllisten ratkaisujen luominen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan.

”Projekteja voidaan toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti, koska materiaalit ja tekniikat ovat jo pitkälle kehittyneitä ja edullisia.”

kuva

Rohkeasti sisustamaan!

Yritykset lataavatkin toimitilaprojekteihin nyt intoa ja iloa, joka näkyy rohkeampana sisustamisena. Paganuksen mukaan viimeisen muutaman vuoden aikana on tehty onnistuneita ”pakoretkiä” toimistojen perinteisestä mustavalkoisesta, niukasta sisustusmaailmasta.

”Kun vielä viisi vuotta sitten tuntui, että värejä on vain musta, valkoinen ja harmaa, nyt on värien käyttö päässyt aivan eri tavalla oikeuksiinsa. Samoin myös muodoilla ja kuvamaailmalla uskalletaan nyt leikitellä”, Paganus toteaa.

Lisätietoja:
art4u.fi
opastemestarit.fi

Teksti: Sami J. Anteroinen

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »