mainos_1077

Runko ja rakennustuotteet (elementit, hissit, portaat, tikkaat , lasituotteet, metallituotteet, puutuotteet)

Näyttävä portaikko luo ainutlaatuista tunnelmaa

artikkelikuva: Näyttävä portaikko luo ainutlaatuista tunnelmaa

Portaat sijaitsevat usein näkyvillä paikoilla yritysten tiloissa. Sisääntuloon ja eteisaulaan sijoittuessaan portaikko voi parhaimmillaan olla yksi aulatilan puhutuimmista elementeistä.

Gradon teräsportaat soveltuvat erinomaisesti näyttäväksi sisustuselementiksi viimeistellyn ja tyylikkään designinsa ansiosta, unohtamatta niiden erinomaisia akustisia ominaisuuksia. Tyylikkäät ja turvalliset portaat tarkoittavat myös hiljaisia portaita. Gradolla on pitkä kokemus erilaisten porrastoteutusten tekijänä.

Portaat voidaan räätälöidä kohteeseen useilla eri tavoilla. Jos sisustusarkkitehtuurissa käytetään esimerkiksi paljon tammensävyisiä puupintoja ja mustia yksityiskohtia, myös portaiden askelmat ja käsijohteet voidaan tehdä mattalakatusta massiivitammesta, sävyttäen ne muiden tammipintojen kanssa sopiviksi. Mustia yksityiskohtia voi korostaa esimerkiksi mustalla rungolla ja mustilla käsijohdekannakkeilla. Porrasaskelmiin voidaan asentaa myös laattaa tai vinyyliparkettia. Vaihtoehtoja on monia.

Kaiteiden valinnalla on myös iso vaikutus portaisiin. Gradon LOFT-portaissa on joko sahalaitainen tai suora runko, ja metalliset pinnakaiteet. Gradon lasikaiteellisia porrasmalleja ovat näyttävä VALO, suoralinjainen LUMO ja siro KAITA-porras.

Portaiden valaistus kannattaa miettiä yhtä aikaa muiden valaistussuunnitelmien kanssa. Näyttävyyttä ja turvallisuutta portaisiin lisäävät askelmiin ja käsijohteisiin integroitavat led-valot.

Grado Design Oy on toimittanut portaita useille isoille ja pienemmille rakennusalan yrityksille.

Katso alla oleva video, ja käy tutustumassa Gradoon kotisivuillamme www.grado.fi.

Lisätietoja antaa Lauri Kristo, lauri.kristo@grado.fi, p. 0400 864 663.

[ artikkeli jatkuu videon jälkeen ]

video

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »