mainos_959

Sisäpinnat ja tilaosat (lattiat ja päällysteet)

Joutsenmerkitty biopohjainen lattianpäällyste julkisiin tiloihin

Kotimainen, ympäristöystävällinen ja sisäilmaturvallinen lattia tukee kestävän kehityksen ja elinkaariajattelun mukaista rakentamista

artikkelikuva: Joutsenmerkitty biopohjainen lattianpäällyste julkisiin tiloihin

Turvallinen ja terveellinen lattia luo hyvinvointia julkisiin tiloihin. Kährs Zero & GREEN on biopohjainen ja täysin PVC- ja pehmitinvapaa lattianpäällyste, jolle on myönnetty Pohjoismaiden arvostetuin ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Kährs Zero & GREEN on täydellinen valinta silloin, kun etsitään kestävää ja helppohoitoista sekä käyttäjä- ja ympäristöystävällistä lattiaa.

Kährs Zero -tuoteperheen lattioiden valmistusmateriaali Enomer® on Upofloorin (nykyään Kährs) kehittämä innovaatio, joka koostuu luonnonmineraaleista kuten kalkkikivestä ja puhtaista termoplastisista polymeereistä. Lattioiden puhdas koostumus auttaa ylläpitämään hyvää sisäilmaa. Kährs Zero & GREEN on tuoteperheen uutuus ja markkinoiden ensimmäinen Joutsenmerkitty julkisten tilojen muovimatto. Käyttökohteita ovat muun muassa koulut, päiväkodit, palvelutalot, sairaalat, terveyskeskukset ja muut julkisen käytön tilat.

kuva
PVC- ja pehmitinvapaat Kährs Zero -lattiat ovat sisäilmaturvallisia ja käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä. Vesileikkauksella voidaan toteuttaa vapaamuotoisia kuvioita, joka tuo lisää mahdollisuuksia interiöörien suunnitteluun.

Joutsenmerkin saadakseen tuotteen on täytettävä tiukat kriteerit ja merkki kertoo puolueettomasti tuotteen ympäristöystävällisyydestä. Kährs Zero & GREEN -lattioiden valmistuksessa käytetyistä uusista polymeereistä 40 % on biopohjaisia ja 50 % koostumuksesta on tuotannossa kierrätettyä materiaalia. Tuotannossa käytetään 100 % uusiutuvaa energiaa.

kuva
Kährs Zero & GREEN -lattiat valmistetaan Kährs Oy:n Ikaalisten tehtaalla ja Joutsenmerkin lisäksi niillä on Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä sekä parhaan sisäilmaluokan osoittava M1-merkki.

”Vastuullisuus, elinkaariajattelu ja kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat tuotekehitystämme. Panostamme ympäristöjalanjäljen pienentämiseen ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen tinkimättä lattianpäällysteidemme erinomaisista käyttöominaisuuksista ja suorituskyvystä”, kertoo Kährs Oy:n myyntijohtaja Timo Saari.

Lisätietoja: Kährs Zero & GREEN -mallistosta

Selaa sähköistä esitettä ja lue lisää Kährs Zero -tuoteperheestä ja Kährs Zero & GREEN -mallistosta.

Kährs Oy, asiakaspalvelu puh. 020 740 9780, tilaukset@kahrs.com

kuva
Kährs Zero & GREEN -malliston lattioille on myönnetty Joutsenmerkki. Lattiat sisältävät sekä kierrätettyä Enomer®-materiaalia että biopohjaisia polymeerejä.

kuva
Kährs Zero -lattioiden korkea laatu, kolmen malliston kattava värivalikoima ja rauhallinen suuntavapaa pintakuvio tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon mihin tahansa julkiseen tilaan.

kuva
Kährs Zero -lattiat sopivat erittäin hyvin sairaaloihin ja terveydenhoidon tiloihin. Lattia on helppohoitoinen, se ei vaadi vahausta eikä kuivakiillotusta. Lisäksi sillä on hyvä kesto bakteereja ja sieniä vastaan sekä erinomainen kemikaalien kesto.

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_958
mainos_972

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »