mainos_754

Kalusteet ja varusteet
Sisäpinnat ja tilaosat (metallituotteet)

Kuvioitu ruostumaton teräs nostaa keittiöpinnat aivan uudelle aikakaudelle

artikkelikuva: Kuvioitu ruostumaton teräs nostaa keittiöpinnat aivan uudelle aikakaudelle

Gert Wingårdhin ja Matti Klenell’n kanssa yhteistyössä syntyneet kuvioidut ruostumattoman teräksen mallistot vievät keittiöpinnat aivan uudelle aikakaudelle. Arkkitehti Gert Wingårdhin luoma Trace-mallisto on saanut inspiraationsa luovasta prosessista, kun ajatukset muuttuvat viivoiksi paperilla. Samaan aikaan Stala lanseeraa myös Matti Klenell’n suunnitteleman graafisen Grid-malliston. Klenell’n suunnittelemat kuosit luovat sensaatiomaisen kontrastin ruostumattomaan teräkseen.

Trace -mallisto on kuin ikkuna arkkitehti Gert Wingårdhin mieleen

Trace -mallistossaan Wingårdh tutkii luovan prosessin sisintä olemusta, eli hetkeä, jolloin ajatus muovautuu viivaksi. Erilaisten kynien, musteiden ja pensseleiden avulla Wingårdh antaa viivojen ja roiskeiden virrata eri suuntiin erilaisilla voimakkuuksilla. Lopputuloksena syntyi seitsemän kuosia, joita voisi kuvailla käsin piirretyiksi ajatusten häivähdyksiksi. Trace -mallisto onkin kuin ikkuna arkkitehti Gert Wingårdhin mieleen.

kuva

Matti Klenell suunnitteli Stalalle graafisen malliston

Suunnitteluprosessissa Matti Klenell lähti visiosta luoda kuvioita, jotka ovat selkeitä graafisia sisustuselementtejä. Klenell tutki kuvioiden käyttöä arkkitehtuurissa ja kehitti ajatusta, miten niitä voitaisiin hyödyntää mielenkiintoisella tavalla yhdessä ruostumattoman teräksen kanssa. Lopputuloksena syntyi nimensä veroinen Grid-mallisto, joka sisältää kahdeksan kuosia.

kuva

StalaTex on uraauurtava teknologia, joka mullistaa ruostumattoman teräksen käytön

StalaTex tuo teräkseen pehmeyttä. Laserkuvioidut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet on suunniteltu kestämään elämää. StalaTex -kuosit eivät kulu tai haalistu kovassakaan käytössä, ja ne häivyttävät lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. Kansainvälisesti palkittu StalaTex-teknologia on kestävä ja ekologinen menetelmä kuvioida ruostumattoman teräksen pintaa.

StalaTex on saatavana keittiön työtasoihin, tiskipöytiin, välitilalevyihin, sekä nyt uutuutena myös kalusteoviin ja peitelevyihin.

Lisätietoja: www.stala.fi

TRACE - Gert Wingårdhin kuvioitu ruostumattoman teräksen mallisto Stalalle

CTA

GRID - Matti Klenell'n kuvioitu ruostumattoman teräksen mallisto Stalalle

CTA

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

mainos_799

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »