mainos_1086

Sisäpinnat ja tilaosat (akustoinnit)
Talotekniikka (äänen ja videontuotanto)

Lumir ja Bang & Olufsen – vapauta kaikki aistisi ja nauti

artikkelikuva: Lumir ja Bang & Olufsen – vapauta kaikki aistisi ja nauti

Kuva: Bang & Olufsen

Hyvän huoneakustiikan ja kauniin hifilaitteiston yhdistelmä takaa parhaan musiikki- tai elokuvanautinnon.

Lumir luo oikeat puitteet Bang & Olufsenin tarjoamalle aistikokemukselle – yhdessä enemmän

Bang & Olufsenin Tomi Hyvärinen pitää hyvin tärkeänä sitä, että jo kalustamattoman tilan huoneakustiikka on kunnossa. Näin akustiikkaa ei tarvitse sisustuksessa korjata jälkeenpäin. Lumirin tilaan luoma luonnollinen akustiikka takaa äänimaailman optimaalisen toiminnallisuuden ja audiosuunnittelussa päästään aivan uudelle tasolle.

Laadukkaan Bang & Olufsen äänentoistojärjestelmän valinnan ohessa jo akustoitu tila voidaan sisustaa ja kalustaa täysin oman tyylin mukaiseksi. Paras lopputulos syntyy, kun pyydätte Lumirin ja B&O:n asiantuntijat tekemään teille tilan mittasuhteet huomioivan räätälöidyn ehdotuksen. Kokonaisvaltaisen ja varhaisen suunnittelun myötä tilan kaikki eri sisustuselementit sopivat saumattomasti yhteen ja tila on käyttötarkoitukseensa nähden mahdollisimman toiminnallinen.

Elegantit, kustomoidut ja kaikkiin tiloihin sopivat akustiikka- ja hifiratkaisut

Valitsemalla Lumirin ja Bang & Olufsenin ratkaisut omaan kotiisi, saat elegantin ja selkeän sisustuksen sekä tilaan parhaan mahdollisen äänimaiseman.

kuva
Lumir Comfort™ akustiikkapinnoite olohuoneen alakatossa. Sama ratkaisu talon eteistiloissa ja spa osastolla.

Lumir – luonnollista akustiikkaa

Lumirin ratkaisut perustuvat saumattomaan ja ruiskutettavaan, markkinoiden ainoaan hiilinegatiiviseen Lumir Comfort™ tai Lumir Spray™ akustiikkapinnoitteeseen. Kotimaisiin puupohjaisiin biokuituihin perustuva pinnoite on värjättävissä kaikkien yleisten värikarttojen sävyihin ja se voidaan ruiskuttaa tilan alakattoihin tai seiniin. Pinnoite voidaan asentaa joko suoraan olemassa olevalle kovalle pinnalle tai akustisten pohjamateriaalien päälle ruiskutettuna, jolloin päästään tarvittaessa aina A-akustiikkaluokkaan asti. Akustiikkapinnoitteella on M1 sisäilmaluokitus, B-s1, d0 paloturvallisuusluokitus ja ympäristöseloste.

kuva
Educity kampus, Turku: Lumir Comfort™ läpivärjätty akustiikkapinnoite neuvotteluhuoneen seinässä.

Lumir parantaa ihmisten elämänlaatua, viihtyisyyttä ja työtehokkuutta poistamalla korkeiden ja paljon kovia pintoja sisältävien tilojen kaikuisuutta. Hyvän huoneakustiikan on tutkimuksin todettu edistävän palautumista ja etätyöskentely on paljon tehokkaampaa hyvin akustoiduissa tiloissa. Talon tai huoneiston huoneakustiikka kannattaa huomioida jo rakentamisen tai remontin alkuvaiheessa, jolloin usein voidaan säästää kokonaiskustannuksissa. Asiantuntijamme suunnittelevat akustiikkaratkaisut tarvittaessa yhteistyössä akustikkojen kanssa kulloisenkin tilan käyttötarkoituksen mukaan; oli kyse olohuoneesta, eteistilasta, media- ja työskentelytilasta tai vaikkapa talon spa osastosta.

kuva
Kuva: Bang & Olufsen

Bang&Olufsen – suunniteltu näyttämään ja kuulostamaan uskomattomalta

Bang&Olufsen järjestelmät sisältävät useita älykkäitä ominaisuuksia, joiden ansiosta voit esimerkiksi sijoittaa kaiuttimia omaan sisustukseesi parhaiten sopiviin paikkoihin, menettämättä tavoiteltua äänenlaatua. Television ja kaiuttimien sävyjä ja materiaaleja voidaan kustomoida sisustustyylin mukaan.

Suunnittelemalla tilan huoneakustiikka ja äänentoisto yhdessä asiantuntijoiden kanssa, pääset visuaalisesti ja toiminnallisesti ylivoimaiseen lopputulokseen – tilassa kuin tilassa.

Ota yhteyttä:
Lumir Spray, jarmo.pohjolainen@lumir.fi, 0400 861 195
Bang & Olufsen, tomi.hyvarinen@beohelsinki.fi, 050 543 9917

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »