mainos_1077

Sisäpinnat ja tilaosat (lattiat ja päällysteet)

Vastuullisesti valmistetut lankkulattiat

artikkelikuva: Vastuullisesti valmistetut lankkulattiat

Jos halut suojella luontoa, sinun tulisi valita puupohjainen lukkopontillinen lattia, jonka voi kierrättää, joka on paikallisesti valmistettu ja jonka raaka-aine tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Lattian puisen pintakerroksen tulisi olla ohut ja kovetettu, jotta yhdestä tukista voitaisiin valmistaa iso määrä lattiaa ja jotta lattia kestäisi käytössä pitkän aikaa. Tällä periaatteella ruotsalainen Välinge Innovation AB kehitti käänteentekevät kovetetut puulattiansa. Nämä kovetetut Bjelin-lankkulattiat ovat kovempia, kosteutta kestävämpiä ja edullisempia ja ennen muuta ympäristöystävällisempiä kuin vastaavat perinteiset puu-, muovi- ja keramiikkalattiat.

Puiden jättäminen niiden luonnolliseen ympäristöön ilman hoitoa ei ole hyväksi ilmaston lämpenemiselle. Hyvin hoidettu metsä kasvaa nopeammin ja sitoo enemmän hiilidioksidia, joka varastoituu puuhun pitkäksi aikaa, kun sitä käytetään rakennusmateriaalina kuten lattiana.

Bjelin Finland Oy

Olemme Bjelinissä tehneet aktiivisen valinnan valmistaa puupohjaisia lattioita. Mikään muu materiaali ei varastoi hiilidioksidia yhtä tehokkaasti kuin puu, ja puu on helppo kierrättää. Kaikki Bjelinin tuotteiden pintamateriaalina ja runkona käyttämämme raakapuu on FSC-sertifioitua. Välingen kehittämällä Woodura-puunkovetusteknologialla pystytään valmistamaan tammitukista 10 kertaa enemmän kovetettuja puulattioita verrattuna perinteiseen parketinvalmistukseen.

Bjelin Finland Oy

Näitä upeita käyttöluokan 33 lankkulattioita saa monessa eri koossa ja värissä ja eri puulajeissa. Kotitilojen lisäksi ne sopivat mainiosti myös julkitilakäyttöön. Uusimpia tulokkaita mallistoon ovat suositut harjatut lankkulattiat sekä hienostuneet kontrastiväriset lankkulattiat. Hyvän vedenkestävyyden lattioille antaa vedenkestävä 5G Dry-lukkopontti, joka estää kosteuden pääsyn lautojen saumoista aluslattiaan.

Bjelin Finland Oy

Bjelin Finland Oy

Lisätietoja: www.bjelin.fi

KOHTEITAMME

VASTUULLISUUS

LATTIAMME

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »