mainos_1078

Sisäpinnat ja tilaosat (ovet, helat, lukot)

LAMI-ovet – korkeaa laatua, hygieenisyyttä ja pitkä elinkaari

artikkelikuva: LAMI-ovet – korkeaa laatua, hygieenisyyttä ja pitkä elinkaari

Muovilami Oy valmistaa korkealaatuisia ja pitkäikäisiä lujitemuoviovia paikkoihin, joissa vaaditaan korkeaa hygieenisyyttä, puhdistettavuutta sekä kulutuksen ja kosteuden kestävyyttä. LAMI-ovia käytetään tyypillisesti julkisissa tiloissa, kuten sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon ja hoiva-alan kohteissa.

”Keski-Suomen Keskussairaalassa on käytännössä todennettu LAMI-ovien toimivuus viimeisten vuosikymmenten aikana. Ovitoimitukset aloitettiin jo 80-luvulla ja siitä lähtien myös vanhoja ovia on korvattu aina tarpeen mukaan uusilla lujitemuoviovilla. Uuteen Sairaala Novaan toimitettiin vuoden 2019 aikana 500 ovea”, myyntipäällikkö Kari Haipus sanoo.

Terveydenhuoltoympäristössä ovimateriaalien on oltava hygieenisiä ja ovien on kestettävä käytön ja puhdistuksen aiheuttamat rasitukset. LAMI-lujitemuoviovien materiaalina käytetään pelkästään laadukasta lujitemuovia, joten ovessa ei ole mitään bakteerien kasvua edistäviä orgaanisia materiaaleja. Muottipuristamalla valmistettavan oven rakenne on täysin saumaton eikä ovessa ole liima- tai muita liitoksia. Sileä Gelgoat-pinnoite ei kerää epäpuhtauksia kosketuksesta tai ilmasta. Pintamateriaalilla on lisäksi M1-päästöluokitus.

”Lujitemuoviovi on todella helppo puhdistaa ja se kestää voimakkaidenkin puhdistuskemikaalien ja desinfiointiaineiden käyttöä. Myös karmit ovat hygieenisiä ja helposti puhdistettavia, koska ne valmistetaan joko lujitemuovista, alumiinista tai teräksestä”, Haipus kertoo.

LAMI-ovien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Ovia käytetään terveydenhuollon lisäksi laajalti esimerkiksi erilaisessa teollisuudessa, oppilaitoksissa, kauppakeskuksissa, kylpylöissä ja uimahalleissa.

Lisätietoja: www.lamidoors.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 3/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »