mainos_523

Kalusteet ja varusteet (kylpyhuone, saniteettitilat, yleiset tilat)
Sisäpinnat ja tilaosat (puu, laminaatti, sisäverhous, tapetit)

Kotimaista puusepäntyötä

artikkelikuva: Kotimaista puusepäntyötä

Cariitin TAIVE-saunamalliston tuotteet valmistetaan kotimaisena puusepäntyönä Espoossa. Mallistoomme kuuluu saunapaneeleita ja -lauteita sekä istuimia ja kaappeja saunan pukuhuonetiloihin. TAIVE-mallistoa ovat täydentämässä myös laudetyynyt, saunan oven vetimet sekä lauteille nousemista helpottavat seiniin kiinnitettävät kaideosat. Valmistamme asiakkaillemme TAIVE-saunoja mittatilaustyönä, mikä on mahdollista monipuolisen osaamisemme ansiosta.

TAIVE-sauna on monipuolisen osaamisemme tulos

Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisimien valmistuksesta, ja vuonna 2018 päätimme laajentaa valikoimaamme TAIVE-saunamallistolla.

Lähdemme suunnittelemaan saunakokonaisuutta aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta niin saunan toiminnallisuuden kuin pintamateriaalienkin osalta. Saunan suunnittelussa läpikäytäviä asioita ovat mm. saunan toiminnallisuus, tekninen toteutus ilmanvaihtoineen, pintamateriaalit ja valaistus. Jokainen sauna on yksilö. Mitä pienempää saunaa olemme suunnittelemassa, sitä enemmän tulemme huomioineeksi tilankäyttöä.

kuva

Kotimaisuus on Cariitille tärkeä asia. Puunkaato tapahtuu Suomessa ja tuotteet valmistamme omalla puusepänverstaallamme Espoon Suomenojalla. Puusepän työ pitää sisällään puumateriaalien työstämistä niin koneellisesti kuin käsinkin sekä erilaisten pintakäsittelyjen tekemistä. Asiakkaillemme toteuttamamme TAIVE-saunat syntyvät suunnittelutiimimme ja puuseppiemme yhteistyön tuloksena.

TAIVE-saunamallisto koostuu modulaarisista osista, joten ne voidaan pakata tiiviisti kuljetusta varten. Näin rahtikustannuksetkin pysyvät maltillisina. Meille on myös tärkeää, että asiakas kokee saunan asentamisen helpoksi. Asiakkaamme saavat meiltä tarkat asennusohjeet, jotka kuvaavat saunan asennuksen vaihe vaiheelta – ja tästä olemmekin saaneet heiltä kiitosta.

Lisätietoja:
09-2219040
www.cariitti.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »