mainos_1077

Talotekniikka (LVIS-tuotteet)

Viehättävä bidéhana viimeistelee kylpyhuoneen sisustuksen

artikkelikuva: Viehättävä bidéhana viimeistelee kylpyhuoneen sisustuksen

Suomalaisiin koteihin suunnitellut ylelliset ja muotokieleltään ajattomat bidéhanat sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Helposti asennettavat ja puhdistettavat bidéhanat säästävät vettä käyttömukavuudesta tinkimättä.

Huolellisesti valitut yksityiskohdat vaikuttavat kylpyhuoneen kokonaisilmeeseen. GROHE tuo toukokuussa Suomen markkinoille kaksi uutta bidéhanaa, joiden muotoilussa on huomioitu sisustukselliset ja käytännölliset näkökohdat.

kuva

”Arkkitehdit ja suunnittelijat ovat kyselleet pidemmän aikaa tyylikkäitä bidéhanoja tavallisten kotien kylpyhuoneisiin. Tähän tarpeeseen vastataksemme täydensimme GROHE Essence- ja Lineare-sarjojemme valikoimaa kromin värisillä bidéhanoilla”, kertoo GROHEn maajohtaja Tiina Gefwert.

Saksalainen GROHE AG on maailman johtava ylellisten vesi- ja suihkutuotteiden valmistaja. GROHEn tuotteissa yhdistyvät muotoilu, laadukkuus, teknologia ja kestävä kehitys.

”Bidéhanoja ei juurikaan käytetä kansainvälisesti, joten uusien malliemme suunnittelussa on huomioitu nimenomaan suomalaisten kotien tarpeet. Lähtökohtinamme olivat kotien kaunistaminen, hanojen käytettävyys ja helppo asennettavuus sekä ekologisuus”, Gefwert sanoo.

kuva

Ajaton muotoilu tuo iloa pitkään

Muotokieleltään viehättävät bidéhanat sopivat yhteen erilaisten kylpyhuoneiden sisustustyylien kanssa. Ajattoman muotoilunsa ansiosta hanat kaunistavat saniteettitiloja pitkään.

GROHE Lineare -bidéhana on muotokieleltään kulmikas, hillitty ja linjakas skandinaavisen minimalismin hengessä. GROHE Essence -bidéhanan kaareva muotoilu sopii sekä moderniin, klassiseen että romanttiseen sisustukseen.

”Linearen muotoilu on hienostunutta, kun taas Essence on puolestaan kodikas. Molemmille on paikkansa tämän hetken sisustuksessa. Muotoilunsa ansiosta molemmat sarjat kestävät aikaa”, sanoo Gefwert.

Molemmilla uutuushanoilla on viiden vuoden takuu. Sekä Essence- että Lineare-sarjoissa on saatavilla myös pesuallashanat ilman bidékahvaa. Bidékahvattomia hanoja on tarjolla kromin lisäksi muissa metalliväreissä ja tumman harmaana.

”Molempiin sarjoihin on saatavilla muita kylpyhuoneen ja wc-tilojen sisustustuotteita, kuten pyyhekoukkuja ja wc-paperitelineitä, jotta koko tila voidaan sisustaa yhtenäisellä muotokielellä”, sanoo Gefwert.

kuva

Bidéhanojen asentaminen ja puhdistaminen on helppoa

Suomen vedenkovuus asettaa omat vaatimuksensa vesikalusteiden materiaaleille. GROHEn tyyppihyväksyttyjen bidéhanojen veden kanssa kosketuksissa olevat osat on valmistettu DZR-messingistä, joka täyttää Suomen ympäristövaatimukset ja kestää korroosiota hyvin.

GROHE Essence- ja Lineare -bidéhanojen asentaminen on helppoa pika-asennusjärjestelmän ansiosta. Hanojen vedenrajoittimen kulma on säädettävissä, joten hanoja voidaan käyttää erilaisten ja eri kokoisten altaiden kanssa halutulla tavalla.

”Bidékahvan veden ulostuloaukot on pinnoitettu silikonilla, joten bidékahvan puhdistaminen on helppoa. Kalkki ei pinty kahvaan, vaan kalkkikertymät irtoavat kevyesti hieromalla. Bidékahva pysyy puhtaana ja kauniin näköisenä”, Gefwert kertoo.

Bidéhanojen ympäristöystävällinen GROHE EcoJoy-poresuutin päästää vettä maksimissaan 5,7 litraa sekunnissa. EcoJoy-linjasto on suunniteltu säästämään vettä tinkimättä käyttömukavuudesta.

Lisätietoa GROHE Lineare- ja Essence -bidéhanoista

Essence pesuallashana bideellä

Lineare pesuallashana bideellä

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

vote 1 vote 2 vote 3 vote 4 vote 5

Seuraa Prointerior

Prointerior uutiskirje

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prointerior 2/2024

prointerior-lehti
mainos_1088

AJANKOHTAISTA
Seuraa Prointerior
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »